Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Sommerlig weekendmenu: Lakseburger & mandel-is med røde bær

I denne uge serverer vi en sommerlig burger med årstidens lækre grønsager. Det søde punktum er en cremet og fyldig is med mandler og marcipan og sommerens røde bær på toppen. Opskrifterne finder du her:

Annonce

Fisk
Skøn sommerlig burger med årstidens lækre grønsager.
Sådan gør du:
  1. Flæk laksekoteletterne, så de er ca. 1 cm tykke. Steg dem i 2-3 min. på hver side i varm olie på en slip let-pande og krydr med salt og peber.
  2. Varm bollerne og flæk dem. Smør hver side med pesto. Læg salatblade, agurke- og tomatskiver, løgringe og evt. peberfrugtringe imellem under- og overbollerne sammen med laksen. Servér med friske ærter til selv at bælge.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Skøn cremet is med mandler, marcipan og sommerens røde bær på toppen.
Mandel-is med bær
6 personer
Arbejdstid: 30 min.
Indfrysningstid: 2-3 timer
25 g sukker
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Pisk æggeblommer og sukker hvidt og skummende og tilsæt citronskal. Vend flødeskum og marcipan i ismassen med en dejskraber.
  2. Drys mandelsplitter i bunden af 6 portionsforme og hæld iscremen i dem. Lad isen stivne i fryseren i ca. 2 timer.
  3. Hvis den er helt hård, når den skal serveres, sættes den ca. 30 min. i køleskabet først, så den bliver blødere. Dyp formene i varmt vand, så isen løsner sig, og vend den ud på tallerkner. Pynt med friske hindbær og ribs.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri