Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Weeekendmad: Indisk kylling & Karamel-is

Den lækre weekendmenu består af en fin krydret indisk krydret kylling med ris og gulerodssalat, samt en skøn hjemmelavet karamel-is med valnødder til dessert. Velbekomme ♥

Annonce

Lækker indisk krydret kylling serveret med ris og gulerodssalat.
Indisk kylling
4 personer
Stege/kogetid: ca. 45 min.
Kødet er fryse-egnet
1 stor kylling
2 spsk olie
ca. 1 spsk salt
Gulerodssalat:
Tilbehør:
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Parter kyllingen i 2 vingespidser, 2 over- og 2 underlår og 2 stykker bryst, og gnid stykkerne med olie og tandoori-krydderi.
  2. Læg dem i et ovnfast fad med bagepapir i bunden og krydr med salt.
  3. Sæt fadet i en 200 grader varm ovn og steg ca. 40 min., til lårene er gennemstegte og skindet er godt gyldent.
  4. Gulerodssalat:
    Bland yoghurten med gulerod, hvidløg og persille og smag til med salt og peber. Anret den stegte kylling med gulerodssalat, grøn salat og ris eller brød. Pynt med persille og server.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Den lækre is kan sagtens laves uden brug af ismaskine.
Hjemmelavet karamelis med valnødder
Ca. 8 personer
Arbejdstid: ca. 35 min.
Kogetid: ca. 5 min.
Indfrysningstid: 2-3 timer
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Smelt halvdelen af sukkeret til karamel på en pande. Tilsæt 1 dl piskefløde og kog op. Tilsæt valnødder og lad blandingen køle af.
  2. Pisk æggeblommer med sukker, til det skummer. Rør forsigtigt karamelblandingen i og vend også letpisket flødeskum i.
  3. Hæld iscremen i en randform og sæt den straks i fryseren i 2-3 timer.
  4. Tag formen ud og dyp den i varmt vand, læg et fad over og vend isen ud på fadet.
  5. Sæt fadet i køleskabet ca. 20 min., så isen kan blive lidt blød. Servér appelsinbåde til desserten.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge