Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Weekendens menu: Grillet and & marcipan-is med kirsebær

De fleste elsker and og marcipan, men får det kun til jul. Her er en sommermenu med grillet and og en flødeis med marcipan og friske, danske kirsebær. Opskrifterne finder du her:

 

Annonce

Fjerkræ
And behøver ikke kun at komme på middagsbordet til jul eller Mortens aften - her har vi smækket anden på grillen, og serverer den med en skøn grøn salat til.
Sådan gør du:
  1. Kog anden, før den skal grilles. Kog andelårene I 1 time i vand (der lige dækker) med salt, peberkorn og suppeurter. Tilsæt andebrysterne efter 30 min. og kog dem i ca. 30 min., til de er møre. Tag kødet op og del evt. lårene i over- og underlår. Hold kødet varmt i suppen.
  2. Når grillen er klar, grilles anden med barbecuesovs: pensl på alle sider og vend kødet på grillen, til det er gyldent. Bland salaten og hæld dressingen over. Skær andebrysterne i skiver. Servér grillet and med salat og brød.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken

Den skønne is med marcipan kræver ikke en avanceret ismaskine - servér den med sæsonens friske kirsebær, eller lidt syltet frugt, hvis det er vinter.
Marcipanis med kirsebær
6-8 personer
Arbejdstid: 20 min.
Indfrysningstid: ca. 2 timer
Kræver ikke ismaskine
100 g sukker
et lille drys fint salt
Tilbehør: friske kirsebær og mynte
Sådan gør du:
  1. Pisk æggeblommer med sukker, til det er helt skummende. Tilsæt citronskal og -saft og salt sammen med marcipanen.
  2. Vend flødeskum i og fyld massen i en brødform beklædt med husholdningsfilm. Frys i et par timer, til isen er fast. Servér med kirsebær og pynt med mynte.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri