Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Weekendens menu: Krebse-cocktail & ølmarineret svinebryst

Servér en sommerlig forret med krebsehaler og sprød salat og prøv at marinere et svinebryst i øl til hovedret.

 

♥ Er der plads til dessert efter denne overdådige middag, så klik her og se alle vores skønne dessertopskrifter

Annonce

Fisk
Nem og lækker forret med kogte pillede krebsehaler. Du kan også vælge at lave forretten med rejer.
Krebse-cocktail
4 personer
Arbejdstid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
Pikantdressing:
ca. ½ tsk tabasco
Pynt: citronbåde og dildbuketter
Tilbehør: flute eller andet hvedebrød
Sådan gør du:
  1. Rør ingredienserne til dressingen sammen.
  2. Bruger du frosne krebsehaler, skal de tøes op og dryppe af i en si.
  3. Anret strimlet salat, krebsehaler, tomater, avocado og dressing lagvist i fire portionsglas eller -skåle. Pynt med citron og dild. Servér med brød.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Kød
Prøv at marinere svinekødet i en god mørk øl...
Ølmarineret svinebryst med spidskål og bagte kartofler
4 personer
Arbejdstid: 45 min.
Stegetid: ca. 1 time og 15 min.
Marineringstid: 10-15 timer
Ikke fryse-egnet
Ølmarinade:
3 spsk brun farin
2 spsk groft salt
Spidskåls-salat:
Sådan gør du:
  1. Skær kødet ud i stykker. Bland alle ingredienserne til ølmarinaden og vend kødet heri. Lad det marinere i 10-15 timer.
  2. Læg kødet på sølvpapir i en bradepande og steg i ovnen i 1 time ved 175 grader. Skru ovnen op til 225 grader og steg videre i ca. 15 min., til kødet er mørt og gyldent.
  3. Skrub kartoflerne og pak dem i 4 pakker i sølvpapir. Bag dem i ca. 50 min. på en bageplade i bunden af ovnen. Stik med en kniv og mærk, om de er møre.
  4. Bland spidskål med cremefraiche, løg og majs og smag til med salt og peber. Servér svinebryst med kartofler og spidskålsalat.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce

Hjemmet i denne uge