Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Weekendens menu: Laks med hollandaise & rødbedesalat med blåskimmelost

Laks med cremet hollandaisesovs er en ægte klassiker. Her er laksen serveret med en skøn vegetarisk rødbedesalat med ost og hjemmebagte kiks. Opskrifterne finder du her:

 

Vil du slutte af med en lækker dessert : Så prøv vores lækre opskrifter på budding og fromager - klik her

Annonce

Fisk
Laks med cremet hollandaisesovs er en ægte klassiker.
Ovnbagt laks med hollandaisesovs og bønner
4 personer
Arbejdstid: 40 min.
Koge/bagetid: ca. 20 min.
Kødet er fryse-egnet
Hollandaisesovs:
1 dl hvidvin
Tilbehør: grønne bønner, kogte skrubbede kartofler og citronbåde
Sådan gør du:
  1. Krydr laksen med salt og peber på kødsiden, og læg den med skindsiden opad på bagepapir i et ovnfast fad. Bag fisken i ca. 20 min. ved 150 grader, til den er fast.
  2. Sovs:
    Pisk æggeblommer med hvidvin i en skål over vandbad. Pisk, til æggemassen er tyk og cremet. Tag gryden fra varmen, og hæld det smeltede smør i – først dråbevist og derefter i en tynd stråle.
  3. Hæld i en sovsekande eller skål, og smag til med salt og peber. Servér den bagte laks med friskkogte bønner, kartofler og lun hollandaisesovs.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Sådan gør du:
  1. Kog rødbederne møre i ca. 40 min. (afhængig af størrelse). Smut skrællen af (se tips her på siderne). Skær rødbederne i både og bland med ost, valnødder, olie og eddike.
  2. Ostekiks: Smuldr en blanding af de to slags mel, bagepulver og peber med smør. Tilsæt ost og saml dejen med æg.
  3. Tril dejen til 25 kugler, og læg dem på 2 bageplader med bagepapir. Bag dem i ca. 8 min. ved 175 grader, til de er sprøde. Afkøl på en bagerist. Servér rødebedesalaten med ostekiks.
Tips!
Smut skrællen af rødbederne
Kog rødbederne i ca. 40 min., til de er møre. Hæld kogevandet fra og læg rødbederne i koldt vand. Skær rodenden af og smut skrællen af med fingrene. Skær rødbederne i mindre stykker eller skiver.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri