Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Weekendens menu: Skøn grønsagssuppe & sprøde schnitzler

I denne uges menu er der suppe som forret i stedet for dessert. Er der plads til lidt sødt, kan du finde masser af skønne desserter her: Hjemmets lækre desserter

Annonce

SupperVegetarisk
Skøn grønsagssuppe med broccoli og kartofler med et frisk drys hasselnødder på toppen.
Grønsagssuppe med hasselnødder
4 personer
Arbejdstid: 30 min.
Kogetid: 25 min.
Fryse-egnet
500 g broccoli
ca. 8 dl bouillon
Tilbehør: brød
Sådan gør du:
  1. Skær stokken af broccolien, skræl den og del den i mindre stykker. Del broccolien i buketter. Kog kartofler i bouillon i ca. 10 min. Tilsæt broccolistok og halvdelen af buketterne og kog det mørt i yderligere ca. 10 min.
  2. Blend suppen til ensartet konsistens. Kog igennem med fløde og tilsæt evt. mere bouillon, hvis suppen er for tyk. Smag til med salt og peber. Kog broccolibuketterne i 3-4 min. i suppen, til de er tilpas møre.
  3. Servér suppen rygende varm med et drys nødder og brød til.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken

Lækre sprøde schnitzler af kalv eller svin med lækkert tilbehør af gulerødder og pommes sauté (råstegte kartofler)
Sådan gør du:
  1. Læg hver schnitzel i en stor mad-plastikpose og bank dem flade med en kødhammer. Drys et fint lag mel på hver schnitzel og vend dem i æg og derefter i rasp krydret med salt og peber.
  2. Brun schnitzlerne hurtigt i smør på en varm pande. Steg dem færdige i 3-4 min. på hver side ved middelvarme, så de bliver svagt rosa.
  3. Råstegte kartofler (pommes sauté): Steg kartoffelskiverne ved jævn varme i smør i 6-7 min. på begge sider, til de er gyldne og møre. Tilsæt persillen og lad den stege sprød.
  4. Kog gulerødder i 4-5 min. i letsaltet vand. Servér schnitzler med gulerod, kartofler med persille, salat og citron.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge