Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Weekendmad: Grillet fiskespyd & pærekage

Det behøver ikke kun være pølser og bøffer, der kommer på grillen. I denne uge lægger vi grillspyd med fisk over gløderne og serverer en lækker pærekage til dessert. Opskrifterne finder du her:

Annonce

Fisk
Lækker grillet fisk med frisk tilbehør - vi griller havtaske på spyd og serverer den med grillede citroner og peberfrugter.
Grillspyd med havtaske og citron
4 personer
Arbejdstid: 30 min. (+ optænding af grill)
Stegetid: ca. 20 min.
Kødet er fryse-egnet
2-3 spsk olivenolie
Tilbehør: grøn salat og brød
Sådan gør du:
  1. Tænd grillen mindst en halv time før, der skal grilles. Skær fiskekødet fra benet. Fjern evt. hinder og skær fisken i stykker på ca. 3 x 3 cm. Vend dem i olie og sæt dem på spyd. Steg på alle sider ved høj varme på en grillrist smurt med olie sammen med stykker af peberfrugt og halve citroner.
  2. Sæt grillristen ned og steg videre ved middelvarme, til fisken er gennemstegt, og citroner og peberfrugter er møre. Krydr med kapers og evt. lidt salt og peber.
  3. Nyd spyddene varme med salat og brød.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken

Bagværk
Fine små pæretærter med den lækreste creme.
Pærekage med flødeostecreme
4 stk.
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: ca. 20 min.
Ikke fryse-egnet
2-3 spsk flormelis
Pynt: citronmelisse (eller anden krydderurt)
Sådan gør du:
  1. Rul butterdejen ud i lidt mel i 2-3 mm’s tykkelse og skær den ud i 4 firkanter på ca. 15 x 15 cm.
  2. Rør flødeost med flormelis og nødder og fordél som en top på de fire stykker dej.
  3. Skræl pærerne og fjern kernehus fra bunden med spidsen af en skrællekniv eller et melonjern. Snit pærerne, så de kan blive flade som en vifte. Læg dem på toppen af creme-toppen.
  4. Fold dejkanten rundt om pærerne og læg kagerne på bagepapir på en bageplade. Pensl kagerne med det sammenpiskede æg. Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min., til bunden er sprød og dejen gennembagt.
  5. Servér lun med citronmelisse eller anden krydderurt.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge