Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Weekendmad: Grillkylling & chokoladekage

Lækker weekendmenu bestående af en frisk salat med grillet kylling, vandmelon og sprøde brød som tilbehør. Til dessert har vi bagt en skøn chokoladekage med marcipan, der serveres med flødeskum og friske blåbær. Opskrifterne finder du her:

 

Annonce

Fjerkræ
Lækker fyldig salat, som sagtens kan gøre det ud for en hovedret.
Sådan gør du:
  1. Tænd grillen. Vend kødet i olie og brun det på en varm grillrist på begge sider. Krydr med salt og peber. Lad kødet stege færdigt i ca. 20 min. ved lavere temperatur ved at sætte grillristen højere op fra de varme gløder.
  2. Vend brødpindene i en blanding af olie, persille og evt. hvidløg og steg dem sprøde på alle sider.
  3. Bland salaten med basilikum og en dressing af olie, sennep og eddike. Anret salat med stykker af melon, skiver af kylling og ristede brødpinde.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken

Bagværk
Skøn chokoladekage med marcipan, friske saftige blåbær og flødeskum.
Chokoladekage med blåbær
Ca. 10 stykker
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: ca. 30 min.
Fryse-egnet (uden pynt)
4 æg
175 g sukker
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Smelt chokolade og smør i en skål over en gryde med kogende vand (vandbad).
  2. Pensl en randform (eller evt. en springform) på 22 cm i diameter med lidt blødt smør.
  3. Pisk æg og sukker til tykt skum med en håndmikser. Hæld juice og derefter den smeltede chokoladeblanding i. Sigt melet i dejen og vend den sammen med en dejskraber. Tilsæt marcipan.
  4. Hæld dejen i formen og bag i ca. 30 min. ved 175 grader, til kagen er færdig. Afkøl og pynt med flødeskum og blåbær.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri