Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Forårsfrisk weekendmenu: Lækre lammeskanke & skøn rabarbertrifli

Langtidsstegte lammeskanke giver magert og smagfuldt kød. Her bliver det serveret med grønsager til. Desserten er en frisk trifli med rabarber og appelsin.

Annonce

Kød
Langtidsstegte skanke giver magert og smagfuldt kød. Her bliver det serveret med grønsager til.
Sådan gør du:
  1. Gnid lammeskankene i olie og krydr med salt og peber. Læg dem i en bradepande og brun dem ca. 15 min. i en 225 grader varm ovn.
  2. Sæt skankene med benene opad i bradepande sammen med løg, laurbærblade og rosmarin. Hæld hvidvin og vand i bunden. Dæk til med sølvpapir og steg skankene ca. 1 1⁄2 time ved 175 grader.
  3. Tomat-artiskok:
    Steg tomaterne i 5 min. ved god varme i en gryde, og krydr med eddike, salt og peber. Tilsæt artiskokkerne, sluk for varmen, læg låg på og lad tilbehøret bliver varmet igennem i 5-10 min.
  4. Anret kødet med grønsager, drys med mandler og persille og servér brød til.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken

Trifli med rabarber og appelsin
4 personer
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: ca. 20 min.
Ikke fryse-egnet
50 g sukker
2-3 spsk flormelis
Sådan gør du:
  1. Rabarberkompot:
    Bland rabarber med sukker i et ovnfast fad og læg stjerneanis ved. Dæk det til og bag ca. 20 min. i en 200 grader varm ovn.
  2. Køl rabarberne lidt af, fjern stjerneanis og bland med appelsinstykkerne.
  3. Fordel makronerne i portionsglas og kom rabarber-appelsinblandingen ovenpå.
  4. Bland flødeost med flødeskum og smag til med flormelis og appelsinskal. Fordel cremen i glassene og servér.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri