Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Weekendmad: Skøn grøn aspargessuppe & sprød sesamkylling

I denne uge består menuen af en cremet aspargessuppe, der bliver efterfulgt af en sprød kylling med sesamfrø. Hertil serveres en krydret kartoffelsalat.

 

Mangler du inspiration til en lækker dessert? Så klik her

 

Annonce

SupperVegetarisk
Frisk og dejlig sommersuppe med grønne asparges.
Grøn aspargessuppe
4 personer
Arbejdstid: 30 min.
Kogetid: ca. 15 min.
Fryse-egnet
1 1⁄2 dl piskefløde
brød
Sådan gør du:
  1. Skær hovederne af aspargeserne og læg dem fra. Skær resten af aspargeserne i stykker og kog dem i ca. 10 min. i bouillonen, til de er helt møre.
  2. Blend det hele, til det er cremet og si suppen. Kog aspargeshovederne i suppen i 2-3 min. Rør fløden sammen med æggeblommerne og citronsaften, rør det i suppen og varm den op til kogepunktet. Suppen må ikke koge.
  3. Spæd med lidt kogende bouillon eller vand, hvis suppen er for tyk. Smag den til med salt og peber og servér evt. brød til.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken

Fjerkræ
Sprød sommerkylling med lækkert tilbehør.
Kylling med kartoffel- og agurkesalat
4 personer
Arbejdstid: 45 min.
Koge/stegetid: ca. 45 min.
Fryse-egnet
2 spsk sesamfrø
Kartoffel- og agurkesalat:
3 spsk olie
Tilbehør: grøn salat
Sådan gør du:
  1. Kartoffelsalat:
    Bland kartofler, agurk og rødløg med en marinade af limesaft, olie, chili og honning. Vend det hele sammen og krydr det med salt. Lad saKartoffelsalat: Bland kartofler, agurk og rødløg med en marinade af limesaft, olie, chili og honning. Vend det hele sammen og krydr det med salt. Lad salaten trække i 1 times tid.
  2. Sesamkylling:
    Gnid kyllingestykkerne med olie. Læg dem i et ovnfast fad med bagepapir i bunden. Drys med sesamfrø og krydr med salt og peber. Steg i ca. 40 min. i en 185 grader varm ovn, til kyllingen er gylden og gennemstegt. Servér den sesamstegte kylling med kartoffelsalaten og en grøn salat.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri