Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Weekendmenu: Farseret flæskesteg og lækker hindbærislagkage

I dag starter skolernes efterårsferie, og så der er mere tid til at hygge sig sammen om bordets glæder. Det fejrer vi med en skøn weeekendmenu lidt ud over det sædvanlige ♥ Her byder vi på farseret flæskesteg med valnøddefyld og en skøn islagkage med hindbær til dessert. Opskrifterne finder du her:

Annonce

Lækker flæskesteg med sprød svær og lækkert fyld af fars og valnødder.
Farseret flæskesteg med valnødder og gulerodssalat
4 personer
Arbejdstid: 45 min.
Stegetid: ca. 1½ timer
Kødet er fryse-egnet
ca. 1 dl vand
Fars:
2 tsk salt
1 æg
Råkost:
3-4 spsk citronsaft
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Fars:
    Rør kødet sejt med salt. Tilsæt rasp og æg og rør godt. Tilsæt gradvist fløde eller mælk og nødder.
  2. Steg:
    Rids sværen med ½ cm’s mellemrum og gnid salt ned i. Skær en lomme i kødets længde, så åbningen går gennem kødet og omtrent ud til siderne. Fyld farsen i lommen. Krydr med peber, og sæt stegen i en bradepande med laurbærblade og vand i bunden. Steg den i en 200 grader varm ovn i ca. 1 time og 30 min. Spæd evt. med mere vand. Er sværen ikke sprød, sættes den under grillen i ovnen.
  3. Bland råkostsalaten. Servér skiver af steg med råkost, salat og brød.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken

Skøn dessert - islagkage med hindbæriscreme og vaniljeiscreme. Islagkagen er pyntet med søde marengskys, hindbær og chokolade, og vil helt sikkert gøre lykke til både hverdag og fest.
Sådan gør du:
  1. Hindbæriscreme:
    Pisk 2 æggeblommer med 50 g flormelis, til det er skummende og luftigt. Vend mosede hindbær og evt. likør i og derefter flødeskum af ¼ liter fløde. Hæld det i en springform beklædt med film og sæt det straks i fryseren. Lad det første lag is fryse i ca. 30 min.
  2. Vaniljeiscreme:
    Pisk 2 æggeblommer med 50 g flormelis og vaniljekorn, til det er skummende og luftigt. Vend flødeskum af ¼ liter fløde i. Hæld det i springeformen oven på hindbæriscremen og sæt det i fryseren i mindst et par timer.
  3. Pynt med hindbær, chokolade og kys.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri