Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Weekendmenu: Fyldte auberginer & skøn jordbærguf

Denne uges weekendmenu byder på skønne fyldte auberginer og lækker jordbærguf med marengskys til dessert.

 

Med lidt planlægning kan weekendens menu nemt bruges i løbet af ugen også: Hvis du for eksempel laver en stor portion kødsovs til de fyldte auberginer og fryser ned - så har du nem mad en dag i ugen, hvor du måske ikke har så meget tid til at stå i køkkenet.

Annonce

Kød
En god kødsovs tager lidt tid at lave. Men det er arbejdet værd. Lav evt. en ordentlig portion, så der er mad til flere dage.
Sådan gør du:
  1. Kødsovs:
    Brun kødet i en tykbundet gryde i varm olie. Tilsæt løg og hvidløg. Lad det stege i nogle min. under omrøring. Tilsæt tomater, merian og timian, og lad det koge under låg i ca. 30 min. Kødsovsen skal være fugtig – spæd evt. med vand. Smag til med salt og peber.
  2. Skær stilken af auberginerne og skær dem over på langs. Lav et snit 1 cm fra kanten hele vejen rundt. Tag frugtkødet ud med en ske.
  3. Læg auberginerne i et ovnfast fad og krydr med salt. Fyld dem med kødsovs og dæk fadet med sølvpapir. Bages i ca. 40 min. ved 200 grader, til auberginen er mør. Drys med ost og bag få min., til osten er smeltet.
  4. Salat:
    Bland tomater, salatblade og pesto eller dressing og drys med purløg. Servér fyldte auberginer med tomatsalat og brød.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken

Søde sager og drikke
Skøn sommerdessert med friske røde jordbær og sprøde marengskys.
Jordbærguf
4 personer
Arbejdstid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
ca. 12 marengskys
Sådan gør du:
  1. Skyl jordbærrene og skær dem i stykker. Bland dem med flødeskum smagt til med citronsaft, vanilje og flormelis.
  2. Bland med marengskys lige før servering, så de ikke bliver bløde.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri