Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Her har den klassiske wienerkage fået lakrids i dejen.
Wienerkager med lakrids
(ca. 100 stk.)
Arbejdstid: 30 min.
Hviletid, dej: ½ døgn
Bagetid: 6-8 min.
Opbevares i dåse
250 g smør
1 æg
Endvidere:
Sådan gør du:
  1. Findel smørret i melet og tilsæt flormelis, lakridspulver og fintrevet marcipan. Kom ægget i og saml dejen.
  2. Rul dejen til 6 cm i diam. tykke stænger, som rulles i tesukker. Lad dejrullerne stå koldt, gerne til næste dag.
  3. Skær stængerne i 3-4 mm tykke skiver og læg dem på bagepapir på bagepladen. Bag ved 200 grader i 6-8 min.
Velbekomme!
Opskrifter: Hanne Bloch
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri