Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Wienerschnitzel er noget at det mest populære, hvis det skal være rigtig lækkert. Her serverer vi det lækre kød med friske dildkartofler. Uhm...
Wienerschnitzel med dildkartofler
2 personer
Koge/stegetid: 10 min.
kalve- eller skinkeschnitzler
1 æg
50 g rasp
25 g smør
Dildkartofler:
500 g kartofler
Tilbehør: grønsager (f.eks. gulerødder)
Sådan gør du:
  1. Krydr kødet med salt og peber og panér i æg/rasp.
  2. Skræl kartoflerne og skær dem i skiver eller både. Damp dem møre under låg i 1½ dl letsaltet vand – ca. 8 min. Tag låget af og kog vandet næsten væk. Tilsæt cremefraiche og fintsnittet dild og smag til med salt og peber.
  3. Steg schnitzlerne på en pande med smør 3-4 min. på hver side og servér med kartofler og grønsager.
  4. Tip: Kun cremefraiche 38% kan tåle at koge. Bruger du 18% eller 9%, så tag gryden af varmen, før du rører cremefraichen i.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge