Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Sprøde schnitzler med klassisk tilbehør
Wienerschnitzler
4 personer
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 10 min.
1 æg
3 dl rasp
ca. 15 g smør
Tilbehør: røsti fra frost (eller ovnstegte kartoffelbåde)
Sådan gør du:
  1. Bank kødet let med hånden. Vend det først i mel med salt og peber, derefter i sammen-pisket æg, og til sidst i raspen.
  2. Varm smør og olie på en pande, til det er gyldent. Brun schnitzlerne på begge sider, og steg dem herefter ved jævn varme i ca. 2 min. på hver side.
  3. Læg de stegte schnitzler på et varmt fad. Læg en skive citron på hvert kødstykke. Lav en ring af ansjos på hver, og fyld kapers i hullet. Pynt med høvlet peberrod, og servér med røsti, bønner og/eller salat.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl, Betina Hastoft og Thomas Hergaard / Opskrift: Karen Hare, Bente Nissen Lundsgaard og Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge