Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Wokmad er dejlig, sund mad og er hurtigt lavet en travl hverdag.
Sådan gør du:
  1. Afpuds svinemørbraden, og skær den i skiver på ½ cm.
  2. Skyl og skær alle ­grøntsager og hvidløg i fine stykker, og stil dem klar i små skåle.
  3. Kom olie i en wok eller dyb pande, og steg hvidløg og rød karrypasta ca. 1 min.
  4. Tilsæt kødet, og steg videre i ca. 5 min. Tag kødet op af wokken med en hulske.
  5. Kom løget i, og steg ca. 1 min., tilsæt derefter rød peber og champignoner, og steg yderligere 2-3 min.
  6. Tilsæt kokosmælk og saften fra de 2 lime. Tilsæt også fiskesovs og sukker. Rør godt rundt.
  7. Tilsæt kødet, og varm retten op. Kom bønnespirerne ved.
  8. Rist cashewnødderne på en varm pande, og hak dem groft.
  9. Pynt wokretten med nødder og friske basilikumblade, og servér med det samme.
Velbekomme!
Foto: Columbus Leth / Opskrift: Mai Knauer

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge