Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Pasta og nudler
En sund wok fyldt med spinat, kål, svampe og ægnudler.
Wok med spinat, kål, svampe og ægnudler
2 personer
Arbejdstid: 30 min.
Stege/kogetid: 20 min.
ca. 1 spsk sojasovs
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Rens og snit grønsagerne og sæt vand over til ægnudler. Kog nudlerne 4 min. (eller som angivet på pakken) og hæld vandet fra.
  2. Varm en wok eller gryde op, så den er godt varm. Kom olie i og steg kål og svampe nogle min. under omrøring. Tilsæt spinat og varm igennem med sur-sød sovs og sojasovs.
  3. Smag til og servér straks med rygende varme kogte nudler.
Tips!
Wok er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge