Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Svits først kødet i fedtstoffet i en wok eller dyb pande, drys karry på og rør rundt.
  2. Kom så de øvrige ingredienser i lidt ad gangen.
  3. Hæld soya og bouillon ved og lad det snurre nogle minutter. Smag til med salt og peber.
Tips!
Wokret med svinekød og karry er fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift af: Hanne Bloch

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri