Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Is: Pisk æggeblommer og sukker godt og pisk vaniljekorn i. Vend yoghurten i. Frys isen 2-3 timer.
  2. Puré: Rør bær med sukker og pres det evt gennem en sigte.
  3. Kageskaller: Findel fedtstoffet i melet og bland flormelis i. Tilsæt æggeblommen og saml dejen.
  4. Rul dejen ud til en tynd plade og udstik runde dejplader, som passer til små smurte kageforme. Bag skallerne ved 175 grader i 8-10 min.
  5. Anretning: Kom en kugle is i hver kageskal og top med lidt puré, og/eller sæt skallerne på puré på portionstallerkner.
Tips!
Skal det gå stærkt, kan kageskaller købe færdigbagte.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Hanne Bloch
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge