Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

1 dåse tun - 6 nemme retter

Man tager en dåse tun ... og så er frokosten, forretten eller aftensmaden reddet! 6 skønne og lette retter med tun.

  • Tunsandwich
  • Melon med tun
  • Pasta med tunfisk
  • Kartoffelsalat med tunfisk
  • Tunbruchetta
  • Tarteletter med tun
Annonce

FiskSandwich og wraps
Arbejdstid: 10 min. Ikke fryse-egnet
Tunsandwich
1 dåse tunfisk
1-2 stilke blegselleri
4 skiver brød
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Hæld olie/vand fra tunfisken og mos fisken let med en gaffel.
  2. Tilsæt hakket hårdkogt æg, finthakket blegselleri, syltet agurk og fintsnittet purløg.
  3. Rør mayonnaise i salaten og smag til med salt og peber.
  4. Server mellem brød.
Velbekomme!
Sådan gør du:
  1. Skær melonen i store både uden skal og anret dem på to tallerkner.
  2. Vend tunfisk sammen med citronsaft, olivenolie, knust hvidløg, grofthakkede oliven, fintsnittede forårsløg og hakket persille.
  3. Anret omkring eller over melonen og server med brød.
Velbekomme!
Sådan gør du:
  1. Sauter finthakket løg og hvidløg i en gryde med olie og tilsæt de hakkede tomater.
  2. Lad sovsen simre 10-15 min. Kog pastaen efter pakkens anvisning.
  3. Vend kapers og hakkede oliven i sovsen sammen med balsamico og afdryppet tunfisk.
  4. Smag til med salt og peber og server med afdryppet pasta, parmesanost og brød.
Velbekomme!
Sådan gør du:
  1. Pisk en dressing sammen af citronsaft, olivenolie, knust hvidløg og kapers.
  2. Vend kartoflerne i dressingen og smag til med salt og peber.
  3. Tilsæt afdryppet tunfisk og finthakket rødløg.
  4. Pynt med ansjosfileter og hakket persille.
  5. Server som frokostret med grøn salat eller som del af en buffet.
Velbekomme!
Sådan gør du:
  1. Rist brødet let og gnid det med et overskåret fed hvidløg.
  2. Dryp eller pensl med olivenolie. Hak tomaterne groft og vend dem sammen med olivenolie, afdryppet tunfisk, hakket persille, lidt knust hvidløg, salt og peber.
  3. Læg tunfiskefyldet på brødet og fordel osten over. Gratiner under grillen i ovnen 2-5 min.
Velbekomme!
Sådan gør du:
  1. Sauter finthakket løg og æble i smør i en gryde og tilsæt karry.
  2. Lad det simre under omrøring og tilsæt mælkesovs. Varm det igennem under omrøring og smag til med salt og peber.
  3. Tilsæt spinat og afdryppet tunfisk. Varm det igennem og fordel fyldet i varme tarteletter.
  4. Drys evt. med rosiner og grofthakkede, ristede mandler.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge