Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

3 gode retter med kød

Pariserbøf, roastbeef og saltimbocca med salat. Få lækker inspiration til tre nemme og lækre retter med kød. Uhmm.

Annonce
Sådan gør du:
  1. Ælt kødet med lidt salt og peber og form det til 2 bøffer på de 2 skiver brød.
  2. Steg dem med kødsiden nedad på en pande med smør 4-5 min.
  3. Vend dem og steg dem til brødet er gyldent ca. 3 min.
  4. Anret pariserbøfferne med peberrod, rødløg, pickles, kapers, rødbeder og æggeblommer.
  5. Pynt med salatblade og persille.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Sådan gør du:
  1. Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  2. Varm en pande godt op med smør og olie. Brun kødet på alle sider og krydr med salt og peber.
  3. Læg roastbeefen i et ovnfast fad og sæt det i midten af ovnen. Tænd på 150 grader og steg, til centrumtemperaturen (målt med stegetermometer) er 55-60 grader.
  4. Lad stegen hvile i mindst 20 min.
  5. Kog grønsagerne i letsaltet vand i ca. 5 min., til de er møre og bland med persille, kapers og olie.
  6. Servér tynde skiver kød med grønsager, citron, brød og olie.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Katrine Klinken
Sådan gør du:
  1. Bank schnitzlerne flade med hånden og krydr med peber. Læg en skive skinke og to salvieblade på hver schnitzel og luk med en tandstikker eller en kødnål.
  2. Steg schnitzlerne i olie på en pande ved jævn varme i ca. 3 min. på hver side. Kog panden af med hvidvin, lad det koge ind og kom en skefuld væde på hver schnitzel.
  3. Anret saltimbocca med salat og citronbåde. Servér brød og olivenolie til.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri