Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

3 kalorielette fiskeretter

Kalorielette retter kan sagtens være både lækre og spændende. Her giver vi dig 3 lækre kalorielette fiskeretter:

  • Skærising bag i papir
  • Brosme med stegt kapers og hollandaisesauce
  • Lakserulle med hjemmelavet tyndbrød.
Annonce

Småretter og tilbehørFiskKalorielet
Skærising kan være en ret tynd fileteret fisk, som derfor egner sig godt til indpakning.
Skærising bagt i papir
175 g tomater
100 g squash
’Hvidløgssmør’:
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Tomater, squash og forårsløg skæres i skiver og lægges på et stykke bagepapir.
  2. Læg en kvist frisk timian over grønsagerne og drys med salt og peber.
  3. Skærisingfileterne krydres ligeledes med salt og peber, foldes sammen og lægges ovenpå grønsagerne.
  4. Dryp med lidt citronsaft.
  5. Fold pakken sammen om det hele og læg den i et fad.
  6. Bages herefter i en varm ovn ved 200° i ca 20-30 minutter. Plantemargarinen røres sammen med presset hvidløg.
  7. Server den varme pakke direkte ved bordet med citronbåde. Lad ’hvidløgssmørret’ smelte henover fisk og grønsager.
Velbekomme!
Foto: Lars Ranek og Mikkel Adsbøl/Opskrift: Inge Kauffeldt (Vægtkonsulenterne)

FiskKalorielet
Prøv at tilberede rokkevinge på samme måde.
Sådan gør du:
  1. Hak persille og kapers med en skarp kniv. Varm en lille pande op og steg kapers-persille blandingen i olien i et par minutter. Tag det af panden.
  2. Steg brosmen, til den er gylden og gennemstegt, i det fedtstof, der er tilbage på panden.
  3. Til saucen rystes skummetmælk, mayonnaise og mel sammen, og det koges igennem i en gryde under kraftig piskning.
  4. Tilsæt langsomt bouillon til passende konsistens. Smag til med salt, peber og citronsaft.
  5. Anret brosmen med kapers-persille blandingen over og server saucen til sammen med grønsager.
Velbekomme!
Foto: Lars Ranek/Opskrift: Inge Kauffeldt (Vægtkonsulenterne)

Småretter og tilbehørFiskKalorielet
Tyndbrødet kan gemmes i en kagedåse. Brug 30 g ad gangen som brød til morgenmad eller frokost.
Sådan gør du:
  1. Bland yoghurten sammen med hakkede krydderurter og krydr med salt og peber.
  2. Fordel dressingen ovenpå lakseskiverne og rul dem sammen omkring dressingen.
  3. Udrør gæren i lunkent vand sammen med salt og olie.
  4. Rør melet i til en klistret dej. Smør 2 stykker bagepapir med 1 tsk olie og rul dejen ud herimellem.
  5. Fjern det øverste stykke papir og bag i brødet i en 200° varm ovn i ca 10 minutter, til det er gyldent og sprødt. Køl tyndbrødet af på en rist.
  6. Server lakserullerne med 60 g tyndbrød og salat eller råkost.
Velbekomme!
Foto: Lars Ranek/Opskrift: Inge Kauffeldt (Vægtkonsulenterne)
Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge