Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

3 kalorielette & lækre desserter

'Hvad skal vi ha' til dessert... ? ' Altid det store spørgsmål, når man får gæster. Men fortvivl ikke, for her får du tre lækre opskrifter, som vil glæde enhver - og så er de kalorielette oven i købet: Smuldre æblekage, gammeldaws æblekage og tiramisu.

 

Har du lyst til flere kalorielette lækkerier og spændende måltider? Og har du brug for en hjælpende hånd til et varigt vægttab? Så klik forbi Hjemmets Slankeklub

Annonce
Sådan gør du:
  1. Skræl æblerne, fjern kernehusene og skær æblerne i små stykker. Kog dem til grød med citronsaft, kanelstang og en anelse vand. Smag grøden til med sødemiddel og afkøl den.
  2. Kom et lidt Multisød på raspen og rist den gylden på en tør pande. Rør rundt med en gaffel. Smag yoghurten til med Multisød og vanillekorn.
  3. Læg i et dessertglas lagvis æblegrød, rasp og yoghurt – og til sidst geléen som pynt.
  4. Hjemmelavet æble-rønnebærgelé: 1 knapt modent madæble 100 g rønnebær 2 tsk geleringspulver (pektin) Multisød
  5. Skræl æblet, fjern kernehuset og del æblet i små stykker. Kom dem i en gryde med rønnebær og vand, så det dækker halvt. Kog i 30 minutter og si saften.
  6. Kom saften i en gryde med geleringspulver og kog i 10 minutter.
  7. Smag til med Multisød og kom gelésaften i et glas. Lad det stå, til geléen er stiv, før der sættes låg på.
Tips!
Hvis glasset er skyllet i atamon, kan geléen holde sig længere.
Velbekomme!
Foto: Lars Ranek Opskrifter: Inge Kauffeldt (DDV)
Sådan gør du:
  1. Rør yoghurt og solbærsaft sammen. Smag cremen til med vaniljekorn, naturligt sødemiddel og whiskyaroma. Stil herefter cremen på køl.
  2. Rør mayonnaise sammen med mel, skummetmælkspulver, hjortetaksalt og vaniljekorn. Tilsæt efter smag naturligt sødemiddel og mandelaroma.
  3. Dejen til Lady fingers røres sammen og sættes i fryseren i ca 10-15 min. Rul herefter dejen ud mellem to stk husholdningsfilm og skær dejen ud i passende stykker – der bliver ca 8 stk.
  4. Sæt kagerne på en bageplade i en varm ovn ved 180° og bag dem i ca 4 min på hver side. Kig til dem ind imellem, de må endelig ikke blive mørke.
  5. Hellere for lyse end for mørke. De behøver ikke at blive sprøde. Afkøl kagerne på en rist.
  6. Bland stærk kold kaffe sammen med cognacaroma og dyp kagerne i det. De må gerne ligge og suge lidt
  7. Læg herefter halvdelen af kagerne i bunden af et portionsglas. Læg halvdelen af cremen oven på, dernæst resten af kagerne og til sidst resten af cremen. Drys til sidst lidt cacao på som pynt.
  8. Sæt Tiramisuen i køleskabet. Den skal helst stå og trække 2- 3 timer, inden den serveres.
Tips!
Brug lidt tid på denne dessert - det er den værd.
Velbekomme!
Foto: Lars Ranek Opskrifter: Inge Kauffeldt (DDV)
Sådan gør du:
  1. Skær æblerne i skiver eller tern og anret dem i et lille ovnfast fad. Rør blommemarmeladen sammen med citronsaft. Fordel det ovenpå æblerne og drys med kanel.
  2. Bland mayonnaise, mel og skummetmælkspulver sammen og tilsæt lidt multisød.
  3. Smuldr det herefter hen over æblestykkerne. Sæt fadet i en varm ovn ved 200º og bag æblekagen i ca 15 minutter.
  4. NB Server æblekagen med iskold yoghurt ovenpå og et lille drys kanel.
Tips!
Byt yoghurten ud med DDV is og server det til æblekagen.
Velbekomme!
Foto: Lars Ranek Opskrifter: Inge Kauffeldt (DDV)
Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri