Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

3 skønne opskrifter: Nemme is i sommervarmen

Det er hverken dyrt eller besværligt at lave sine egne is - her har vi fremtryllet en skøn gulerods-is, nemme ispinde lavet af hjemmelavet lemonade, og friske røde isterninger, du kan bruge, som et festligt og smagtfuldt prik over i'et i sommerens kølige drinks. Opskrifterne finder du her:

Annonce

Søde sager og drikke
Skøn hjemmelavet is med gulrødder og appelsin.
Gulerods-is
Ca. 1 liter
Arbejdstid: 45 min.
Kogetid: 20 min.
Frysetid: 4 timer
2½ dl vand
Tilbehør: vafler, friske bær eller bærsovs
Sådan gør du:
  1. Sæt gulerødderne i kog med fintrevet appelsinskal, appelsinsaft, rørsukker, vand samt kanel, vanilje eller ingefær.
  2. Lad gulerødderne simre helt møre – ca. 20 min.
  3. Tag kanel, vaniljestang eller ingefær op og blend gulerødder og væske til puré. Lad den blive kold.
  4. Pisk fløden til skum og pisk yoghurten i lidt ad gangen. Vend gulerodspuréen i og frys isen mindst 4 timer.
  5. Servér i høje glas med friske bær eller bærsovs eller i vafler.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Jes Buusmann

Søde sager og drikke
Nemme ispinde - lige til at lave selv.
Lemonadeispinde
Ca. 12 stk.
Arbejdstid: 15 min.
Kogetid: 5 min.
Frysetid: 4 timer
1½ dl vand
Sådan gør du:
  1. Kog rørsukker og vand til en lage og hæld det over i en skål.
  2. Tilsæt citronsaft og koldt vand og hæld lemonaden i ispindeforme.
  3. Frys dem mindst 4 timer.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Jes Buusmann

Søde sager og drikke
Læg et par røde isterninger i høje glas og tilsæt koldt vand. Rør rundt, og der er serveret en skøn, iskold saftevand.
Røde isterninger
Ca 12 stk.
Arbejdstid: 15 min.
Kogetid: 5 min.
Frysetid: 3 timer
1 dl sukker
2 dl vand
Sådan gør du:
  1. Kog sukker og vand, til sukkeret er smeltet. Blend bærrene med lagen og si det over i en skål.
  2. Fordel det i isterningebakker og frys dem mindst 3 timer.
  3. Servér i vand, lemonade, saftevand, hvidvin eller vodka.
Tips!
De røde isterninger er også meget velegnede til festlige velkomst-drinks og bowler.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Jes Buusmann

Relaterede opskrifter

Annonce

Hjemmet i denne uge