Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

3 slags skønne karbonader

Vi elsker karbonader – og her har vi fundet 3 lækre opskrifter på karbonader med forskelligt lækkert tilbehør til dig:

Kalvekarbonader med rosenkål

Sicilianske karbonader med stegte auberginer, pasta & tomatsovs

Karbonader med marinerede løg


SE OGSÅ: Krebinetter i ny forklædning - klassiske danske krebinet i 6 forskellige spændende varianter

Annonce
Sådan gør du:
  1. Rens rosenkålene og kog dem 8 min. i letsaltet, kogende vand.
  2. Steg løgene bløde og blanke i smør og rør melet i. Tilsæt mælk og kog sovsen igennem under omrøring 5-10 min.
  3. Smag til med revet muskatnød, salt og peber og tilsæt cremefraiche og de afdryppede rosenkål. Varm igennem under omrøring.
  4. Ælt det hakkede kød sammen med lidt salt og peber og form det til 2 bøffer. Vend dem i durummel og steg på en pande med olie og smør ca. 5 min. på hver side.
  5. Tag dem af panden og servér med stuvede rosenkål og kogte kartofler.
Tips!
Kalvekarbonader med rosenkål er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Sådan gør du:
  1. Skær løgene i så tynde skiver som muligt. Rør dem sammen med eddike, salt og peber i en skål og lad dem trække. Rør i dem af og til, mens resten af maden laves.
  2. Ælt kødet sammen med timian og oregano og form det til 4 karbonader.
  3. Varm smør op på en pande og brun karbonaderne på begge sider. Krydr med salt og peber. Skru ned til middel varme og steg karbonaderne i 3-4 min. på den ene side. Vend dem om, og tilsæt bouillon. Lad karbonaderne simre i bouillonen i 4 min.
  4. Opløs majsstivelse i ½ dl vand, og jævn sovsen. Smag til med salt og peber.
  5. Hæld lagen fra løgene og vend dem med persille.
  6. Servér karbonaderne med marinerede løg, kogte bønner, kartofler og sovs.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl, Betina Hastoft og Thomas Hergaard/Opskrift: Karen Hare, Bente Nissen Lundsgaard og Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Kød
Det italienske køkken har masser af lækkert at byde på, bl.a. disse sicilianske karbonader.
Sicilianske karbonader
2 personer
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 10 min.
½ løg
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
sorte oliven
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Hak løg og hvidløg fint og sauter dem bløde i en gryde med 1 spsk olivenolie.
  2. Ælt kødet sammen med løgblandingen, hakket oregano, kapers, oliven og friskkværnet peber.
  3. Form farsen til 4 små bøffer og vend dem i durummel. Steg dem på en pande med olivenolie ca. 5 min. på hver side.
  4. Server f.eks. med stegte auberginer, pasta og tomatsovs.
Tips!
Sicilianske karbonader er fryse-egnet.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge