Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

4 opskrifter på let hverdagsmad

Lækker mad behøver ikke at koste flere timer i køkkenet eller indeholde en lang liste med ingredienser. Her er nogle idéer til både velsmagende, hurtig og nærende hverdagsmad med maks. 6 ingredienser:

 

• Fiskegryde med tomat

• Asiatisk kødsovs med svinekød og ris

• Grøntsagsæggekage

• Pasta med bacon og edamamebønner

 

Du finder opskrifterne nedenfor. Velbekomme!

 

SE OGSÅ: Sparemad: En gryde - tre middage

SE OGSÅ: Fem lækre retter med dåsemad

 

Annonce

Fisk
Fiskegryde med tomat
(4 personer)
Arbejdstid: 30 min.
Stege-/kogetid: ca. 20 min.
Ingredienser:
havtaske (eller anden hvid fisk)
500 g tomater
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Skær fisken i stykker på ca. 3x3 cm.
  2. Rens porrerne, og skær dem i ringe. Skær tomaterne i terninger.
  3. Steg porreringene klare i olie i en tykbundet gryde. Tilsæt timian og tomater. Lad det stege sammen i nogle min. Krydr med salt og peber.
  4. Tilsæt evt. hvidvin, og kog i ca. 10 min. under låg.
  5. Kom fisken i gryden med den kogende varme porre-tomat-blanding. Læg låg på gryden, og sluk for blusset. Lad fisken trække færdig i ca. 10 min. Servér fiskegryden med groft brød.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Line Falck
Sådan gør du:
  1. Kog risene som angivet på pakken med hele krydderier. Fjern dem, når risene er kogt færdige.
  2. Snit bladselleri i små terninger. Gem topbladene til drys.
  3. Skær peberfrugten i små terninger på samme størrelse.
  4. Brun kødet i olie i en tykbundet gryde eller stegepande. Krydr med karry. Tilsæt bladselleri og peberfrugt, og steg i nogle min. Tilsæt vand, og lad retten simre i ca. 10 min. under låg. Smag til med karry og sojasovs.
  5. Servér friskkogte ris med asiatisk kødsovs, og drys med blade af bladselleri.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Line Falck

Vegetarisk
Grøntsagsæggekage
(4 personer)
Arbejdstid: 30 min.
Stegetid: ca. 20 min.
Ingredienser:
10 æg
2 dl mælk
25 g smør
Drys:
Tilbehør:
evt. smør
Sådan gør du:
  1. Pisk æg sammen med kartoffelmel, tilsæt mælk og revet ost og krydr med peber.
  2. Varm spinaten i smør på en pande, til den falder sammen, eller er gennemvarm.
  3. Hæld æggemassen på panden, og steg videre ved svag varme i ca. 10 min., til den er næsten helt stivnet.
  4. Servér æggekagen med et drys fintklippet purløg, rugbrød og evt. smør.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Line Falck
Sådan gør du:
  1. Sæt vand med salt over til pastaen.
  2. Skær bacon i tern, og steg dem gyldne på alle sider i ca. 10 min. på en pande ved middelvarme. Hæld fedtet fra panden. Hak tomaterne, og bland med baconen.
  3. Kog pastaen uden låg, og rør i gryden af og til. Læs kogetiden på pakken. Smag på pastaen, og kog den ikke længere, end at den stadig har bid. Tilsæt edamamebønnerne til pastaen de sidste 5 min. af kogetiden.
  4. Hæld pasta og bønner i et dørslag, og vend straks pastaen sammen med bacon og soltørrede tomater. Nyd retten frisklavet med et godt drys peber og frisk basilikum.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Line Falck
Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri