Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

4 simrende supper

Få varmen med gode supper med masser af lækkert fyld og tilbehør. Her er 4 varianter med rejer, okse, kylling og vegetar, så der er noget for enhver smag.

Annonce

Supper
Få varmen med en god karrysuppe med masser af lækkert fyld og tilbehør.
Sådan gør du:
  1. Skræl græskarret, halvér det, og fjern kernerne. Skær frugtkødet i terninger på 2x2 cm.
  2. Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Skræl ingefæren, og hak den fint.
  3. Sautér løg, hvidløg og ingefær bløde og blanke i olie i ca. 5 min. Tilsæt karrypasta og græskarkød, og steg under omrøring i 2-3 min. Tilsæt kokosmælk og bouillon, og lad suppen simre, til alt er mørt – ca. 20 min.
  4. Kog risene efter pakkens anvisning.
  5. Blend ca. halvdelen af græskarterningerne med lidt suppe, rør det tilbage i gryden, og varm igennem. Smag til med farin, citrussaft, salt og evt. mere karry. Vend rejerne i suppen, og varm igennem i 1 min.
  6. Servér i dybe tallerkner med kogte ris og grønt drys.
Velbekomme!
Foto: Martin Dyrløv / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

SupperVegetarisk
Få varmen med en god champignonsuppe med masser af lækkert fyld og tilbehør.
Champignonsuppe med spinat og bruschetta
2 personer
Arbejdstid: 25 min.
Koge-/stegetid: 20 min.
Suppe:
2 fed hvidløg
25 g smør
3 spsk. mel
1-2 tsk. citronsaft
Bruschetta:
1 fed hvidløg
½ spsk. olivenolie
Sådan gør du:
  1. Rens champignonerne, og skær dem i skiver. Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Brun champignoner i en gryde med smør.
  2. Tilsæt løg og hvidløg, og steg under omrøring i 5 min. Rør melet i blandingen, tilsæt bouillon, og giv suppen et opkog under omrøring. Skru ned, og lad den simre ved svag varme i mindst 5 min.
  3. Tilsæt spinatblade, og kog igennem under omrøring. Smag til med citronsaft, salt og peber. Servér med bruschetta.
  4. Bruschetta:
  5. Rist brødet i en brødrister eller toastmaskine. Gnid det med et overskåret fed hvidløg, og stænk med olie. Top op med hakkede, soltørrede tomater
Tips!
Tip: Du kan også runde suppen af med 1 dl piskefløde.
Velbekomme!
Foto: Martin Dyrløv / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

FjerkræSupper
Få varmen med en god kyllingesuppe med masser af lækkert fyld og tilbehør.
Kyllingesuppe med porrer og sprødt skind
2 personer
Arbejdstid: 45 min.
Koge-/stegetid: 45 min.
1 tsk. salt
25 g smør
3 spsk. mel
Tilbehør:
1-2 spsk. persille
Sådan gør du:
  1. Træk skindet af kyllingelårene (gem det), og læg lårene i en gryde med rensede urter og peberkorn. Hæld vand på, og giv det et opkog. Tilsæt salt, og kog op igen. Fjern skum, skru ned, og lad det simre, til lårene er gennemvarme – ca. 25 min.
  2. Tag lårene op, og si suppen. Pil kødet fra benene, og del det i mundrette stykker.
  3. Rens porrerne, og snit dem fint. Steg dem blanke i en gryde med smør, og rør melet i. Tilsæt kyllingesuppen under omrøring, og kog igennem i mindst 5 min. Rund af med fløde, og smag til med salt og peber. Læg kødet i suppen, og varm igennem.
  4. Drys kyllingeskindet med salt, og steg det sprødt på en varm pande i ca. 5 min. på hver side. Knæk det i mindre stykker.
  5. Servér suppen i dybe tallerkner med sprødt skind og persilledrys. Giv brød til.
Tips!
Smag evt. suppen til med lidt friskhakket estragon eller et drys god paprika.
Velbekomme!
Foto: Martin Dyrløv / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Supper
Få varmen med en god mexicansk suppe med masser af lækkert fyld og tilbehør.
Mexikansk suppe med kødboller og quesadillas
4 personer
Arbejdstid: 45 min.
Koge-/stegetid: 40 min.
Suppe:
3 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
2 tsk. oregano
2-3 tsk. lime- eller
Kødboller:
½ tsk. groft salt
1 spsk. olivenolie
Quesadillas:
100 g revet ost
Sådan gør du:
  1. Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Rens chilien, og hak den fint. Tag ca. ⅓ af løg, hvidløg og chili fra til farsen.
  2. Sautér løg, hvidløg og chili i en gryde med olie i 3-5 min. Tilsæt tomater, bouillon og krydderier, og lad suppen simre i mindst 15 min.
  3. Kødboller:
  4. Rør kødet med salt, og tilsæt løg, hvidløg og chili. Rør majsmel og æg i farsen, og tilsæt spidskommen og 2 spsk. hakkede korianderblade. Form farsen til små, runde kødboller, og brun dem på en varm pande med olie.
  5. Læg kødbollerne i suppen, tilsæt de frosne majskerner, og lad suppen simre i 8-10 min. Smag til med citrussaft, salt og peber, og servér i dybe tallerkner med quesadillas.
  6. Quesadillas:
  7. Smør tortillaer med pesto, og drys med ost. Fold dem sammen, og steg dem på en varm pande eller i en toastmaskine, til de er gyldne og sprøde, og osten er smeltet. Skær dem i snitter.
Velbekomme!
Foto: Martin Dyrløv / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge