Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Hold kulden fra døren: 5 lune drikke

Når kulden bider udenfor er det rart med en lækker lun drik at varme sig på ♥

 

PRØV OGSÅ: 5 lune og lækre juledrikke


Her byder vi på krydret varm chokolade med appelsinskum, Irish coffee, den klassiske varme kakao + en variant med chili, og en skøn varm kaffechokolade. Du finder alle opskrifterne på de varme drikke her:

 

SE OGSÅ: Lav hvid gløgg med lakrids og andre varme juledrikke

Annonce

Søde sager og drikke
Kaffechokolade
Arbejdstid:
Kogetid:
Endvidere: 25 g hakket chokolade og flødeskum af 1 1/2 dl piskefløde.
Sådan gør du:
  1. Kom den hakkede chokolade i en kande eller i fire store kopper.
  2. Hæld kogende mælk på og rør rundt, til chokoladen er smeltet.
  3. Hæld nybrygget varm kaffe på.
  4. Kan serveres med chokoladedrys og flødeskum
Tips!
Chokoladeteskeerne kan kobes i supermarkeder, f.eks. hos Coop. De smelter i kogende vaske, men giver smag i varm chokolade eller kaffe.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Hanne Bloch
Sådan gør du:
  1. Kom den hakkede chokolade i en kande eller i fire store kopper.
  2. Hæld kogende mælk på og rør rundt, til chokoladen er smeltet.
  3. Hæld nybrygget varm kaffe på. Kan serveres med chokoladedrys og flødeskum
Tips!
Chokoladeteskeerne kan købes i supermarkeder, f.eks. hos Coop. De smelter i kogende væske, men giver smag i varm chokolade eller kaffe.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift af Hanne Bloch
Sådan gør du:
  1. En enkel kop: Varm 2 dl mælk med skiver af chili næsten op til kogepunktet.
  2. Smelt 20-30 g mørk chokolade i den varme mælk.
  3. Hvis det er meget stærke chilier, som f.eks. de små thailandske chilier, flækkes de, og vægge og kerner fjernes.
  4. Hæld evt. drikken igennem et kaffefilter.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift af Katrine Klinken
Sådan gør du:
  1. Smag kaffen til med farin og whisky.
  2. Kom straks flødeskum på toppen af glasset, så whiskyen ikke fordamper og servér.
Tips!
Irsk whisky er mild og ikke røget som skotsk whisky.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Katrine Klinken
Sådan gør du:
  1. Pisk fløde og fintrevet appelsinskal til skum og stil det koldt.
  2. Varm mælk og krydderier – uden at den koger og si det over den hakkede chokolade.
  3. Rør til chokoladen er opløst og smag evt. til med sukker.
  4. Fordel den varme drik i 2 kopper, læg appelsinflødeskum på og server straks.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge