Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Nem & velsmagende hverdagsmad: 5 lækre panderetter

Steg al maden på én pande – det er nemt og velsmagende hverdagsmad. Her får du 5 nemme retter, der alle tilberedes på panden; Kød- og kålpande med sursød sovs, laksepande med nudler, skinkebiks med grønne bønner, karrykylling i pande og pande-gullasch.

Annonce
Sådan gør du:
  1. Brun kødet på en stor pande med olie og tilsæt løg, hvidløg, salt og peber.
  2. Steg under omrøring et par min. og tilsæt kålen. Steg under omrøring ca. 5 min. og tilsæt de øvrige ingredienser.
  3. Lad retten simre til kålen er mør – ca. 10 min.
  4. Server med hakket persille, kartofler eller ris.
Tips!
Kød- og kålpande med sursød sovs er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Sådan gør du:
  1. Kog nudlerne efter pakkens anvisning, hæld dem på en sigte og skyl dem med koldt vand.
  2. Skær laksen i store tern og brun den hurtigt på en pande med olie.
  3. Tag laksen af panden og steg nu chili, ingefær og hvidløg 1 min.
  4. Tilsæt bouillon og de øvrige ingredienser og giv det et opkog.
  5. Vend nudlerne i og kog 1 min. Vend laksen i retten og kog 1 min. Server straks.
Tips!
Laksepande med nudler er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Sådan gør du:
  1. Sauter løg og blegselleri bløde på en pande med olie eller smør og tilsæt kartofler og timian.
  2. Steg til de er gyldne (ca. 8 min.) og tilsæt skinke og grønne bønner.
  3. Steg under omrøring til alt er gennemvarmt (ca. 5 min.) og smag til med salt og peber.
  4. Server med revet parmesanost og brød.
Tips!
Skinkebiks med grønne bønner er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Sådan gør du:
  1. Skær evt. kyllingen i mindre stykker og vend dem sammen med fintrevet appelsinskal, farin og karry. Brun den på en pande med olie.
  2. Vend risene på panden og tilsæt saft fra 1 appelsin og bouillon – i alt 1/4 l.
  3. Giv det et opkog under omrøring, skru ned og lad retten simre under låg til risene er møre – ca. 12 min.
  4. Tilsæt ærter og lad dem blive varme. Server straks med f.eks. en god chutney.
Tips!
Karrykylling i pande er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Sådan gør du:
  1. Brun kødet på en pande med olie eller smør. Tilsæt løg, salt og peber og steg endnu 5 min.
  2. Vend grønsager og kartofler i kødet.
  3. Tilsæt paprika, bouillon (eller vand) og tomatpuré og lad retten simre ca. 10 min.
  4. Rør hvidløg sammen med kommen og rør det i retten. Lad det simre 5-10 min. mere – til alt er mørt.
  5. Smag til med salt og peber og server i dybe tallerkener med brød til.
Tips!
Pande-gullasch er fryse-egnet.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri