Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

5 nemme pastaretter du kan lave i en fart

Når du skal lave aftensmaden i en fart, er det altid skønt med en hurtig og lækker pastaret. Her giver vi dig 5 forskellige forslag; pasta med bacon og pesto, spaghetti a la Disney, pasta med sukkerærter og grønne asparges, siciliansk pasta og pasta med chorizopølse og squash. Velbekomme!

Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog pastaen efter pakkens anvisning.
  2. Steg baconskiverne sprøde på en varm pande og skær dem i mindre stykker.
  3. Vend den afdryppede pasta sammen med pesto, smag til med friskkværnet peber og anret i to dybe tallerkner.
  4. Drys med bacon, oliven, høvlet parmesanost og basilikumblade.
  5. Servér straks med brød og salat.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Sådan gør du:
  1. Ælt kødet sammen med løg og hvidløg og tilsæt æg, revet brødkrumme og parmesanost, fintrevet citronskal, oregano, salt og peber.
  2. Form farsen til kødboller og tril dem i mel. Brun dem på en pande med olivenolie 4-5 min. og tilsæt tomatsovs. Lad det simre 10-15 min.
  3. Kog pastaen „al dente“ (med bid) efter pakkens anvisning. Hæld pastaen på et dørslag og anret med kødboller og sovs. Giv ekstra parmesanost til.
Tips!
Varmt hvidløgsbrød er lækkert til. Spaghetti a la Disney er fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Småretter og tilbehørPasta og nudlerVegetarisk
Servér pastaen som varmt tilbehør eller smag til med citronsaft og server afkølet som pastasalat.
Sådan gør du:
  1. Kassér den nederste træede del af aspargesene og snit resten i korte stykker.
  2. Skyl sukkerærterne og snit dem i tynde strimler.
  3. Fyld 1 liter vand og 1 tsk salt i en gryde og giv det et opkog.
  4. Kom aspargesstykkerne i gryden og lad dem simre 2 min. Tilsæt sukkerærter og lad det simre 1 min. mere.
  5. Tag grønsagerne op med en hulske og skyl dem hurtigt i koldt vand.
  6. Kog pastaen al dente i grønsagsvandet og hæld det på en sigte.
  7. Kom pastaen tilbage i gryden og vend grønsager og olivenolie i.
  8. Smag til med salt og peber og vend friskrevet parmesanost i umiddelbart før servering.
  9. Som salat: Udelad evt. parmesanost, smag til med citronsaft og lad retten afkøle.
Tips!
Pasta med sukkerærter og grønne asparges er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Sådan gør du:
  1. Kog pastaen efter pakkens anvisning.
  2. Skær sardinerne i små stykker og svits dem i en gryde med olie. Riv brø-det til krummer. Pil hvidløget og skær det i skiver. Steg dem gyldne på en pande med olivenolie. Tag hvidløgsskiverne af panden (og kassér dem) og steg nu brødkrummerne gyldne og sprøde i olien.
  3. Vend den afdryppede pasta sammen med sardinerne og servér med oliven, kapers, hakket persille og de sprøde brødkrummer.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Pasta og nudler
Pasta med chorizopølse og squash
Arbejdstid: 15 min.
Koge/stegetid: 12 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
150 g pasta
1 fed hvidløg
1 spsk citronsaft
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Kog pastaen efter pakkens anvisning.
  2. Svits fintsnittet chorizopølse i en wok eller stegepande og tilsæt fintsnittet løg og finthakket hvidløg.
  3. Steg under omrøring et par min. og tilsæt tern af squash.
  4. Steg videre 5 min. og smag til med citronsaft, salt og peber.
  5. Vend afdryppet pasta og hakkede krydderurter i og servér straks med revet parmesan og brød.
Velbekomme!
Opskrifter: Thomas Hergaard
Foto: Sandra Leigh Draznin
Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri