Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

5 nemme pizzaer

Pizza er en favorit på middagsbordet hos mange børnefamilier, men hvorfor ikke lave den selv? Kun fantasien sætter grænser for hvilket fyld, du kan komme på din favoritpizza - og så er pizza også en god måde at bruge rester på. Her får du 5 lækre opskrifter på skønne pizzaer, som hele familien vil elske!

Annonce
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 225 grader. Lad spinaten tø op.
  2. Pres væden af den og hak den groft. Svits rødløg og hvidløg bløde i en gryde med olie og vend spinaten i.
  3. Varm det hurtigt igennem og krydr med salt og peber. Hæld det over i en skål og lad det køle lidt af.
  4. Pisk ægget sammen med halvdelen af osten og vend det sammen med spinaten.
  5. Rul dejen ud på en bageplade med bagepapir og læg spinaten på, så der holdes en kant fri.
  6. Drys med resten af osten og bag pizzaen i 18-20 min.
Tips!
Pizzaen kan serveres som grønt tilbehør og rækker da til 4-6 personer.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 225 grader. Brun kødet på en pande med olie og tilsæt finthakket løg og hvidløg samt de udskårne svampe.
  2. Lad det stege et par min. og tilsæt sovs.
  3. Lad kødet simre i sovsen 5 min., smag til med salt og peber og hæld det ud på en tallerken til afkøling.
  4. Rul dejen ud og del den i 2 stykker.
  5. Fordel kødsovsen på den ene halvdel af hvert dejstykke.
  6. Læg tynde skiver ost på kødet og fold dejen over fyldet.
  7. Tryk kanterne sammen med en gaffel og bag pizzaerne 12-15 min.
  8. Servér med salat.
Tips!
Pizza calzone er fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Tærter, pizza og madpandekager
Pizza er en god måde at bruge rester på. Her kan for eksempel bruges en rest kødsovs, lidt stegt kylling og kogte kartofler.
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Læg pitabrødene på en bageplade med bagepapir og smør tomatsovsen på. Drys med halvdelen af osten og læg det valgte fyld på. Drys med resten af osten og bag pizzaerne i ca. 10 min.
  3. Servér med en blandet salat.
Tips!
Minipizzaer er ikke fryse-egnet
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Sådan gør du:
  1. Pizzadej: Smuldr gæren i vandet og rør, til den er opløst. Tilsæt salt, olie og gradvist mel. Ælt, til dejen er glat og smidig. Lad den hæve ca. 1 time.
  2. Form fire små pizzabunde (ca. 1 cm tykke) og læg dem på bagepapir.
  3. Fyld:
  4. Bræk den nederste træede del af aspargesene. Skær dem i stykker på 3-4 cm.
  5. Vend dem i olie og fordél dem sammen med stykker af gedeost på pizzaerne.
  6. Bag dem sprøde ved 225 grader i 15-20 min. Pynt med basilikumblade.
Velbekomme!
Sådan gør du:
  1. Rør gæren ud i vand og ælt de øvrige ingredienser i. Ælt dejen igennem i 5 min. og lad den hæve til dobbelt størrelse i ca. 1 time.
  2. Steg løg og hvidløg bløde og gyldne i olivenolie 15- 20 min.
  3. Smag til med salt og peber og lad dem køle lidt af. Tænd ovnen på 250 grader. Del dejen i to stykker, ælt dem til kugler og rul dem flade med en kagerulle. Læg dem på bageplader med bagepapir.
  4. Fordél løgene på dejen, men hold en kant på 1 cm fri.
  5. Fordél tomater eller champignon over løgene og drys med revet ost. Bag pizzaerne i 12-15 min.
  6. Drys med hakket persille eller persilleblade og nyd straks – evt. med en grøn salat eller en tomatsalat.
Tips!
Udvid evt. pizzaen med lidt fintsnittet pølseeller skinke, lidt ansjosfileter eller tunfisk. Et par kogte kartofler i små tern eller andre grønsager kan også bruges. Smør evt. lidt pesto på dejen, før løgene fordeles. Pizza med tomater og bløde løg er ikke fryse-egnet
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri