Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

6 lækre burgere

Burger når de er bedst! Her anretter vi burgerne på helt nye måder med fisk og kylling. Server dem til frokost eller hovedret – evt. sammen med ovnbagte kartoffelbåde.

  • Fiskeburger
  • Klassisk burger
  • Kyllingeburger
  • Karryburger
  • Grønsagsburger
  • Frikadelleburger

LÆS OGSÅ: Den ultimative burgerguide

LÆS OGSÅ: 9 saftige burgere

LÆS OGSÅ: Sunde burgere

Annonce

Fisk
Fiskeburger
(2 personer)
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 5 min.
Ikke fryse-egnet
1-2 spsk olie
1 spsk kapers
2-3 kviste persille
4-5 spsk Dijonnaise
Sådan gør du:
  1. Krydr fileterne med salt og peber og vend dem i durummel.
  2. Hak æg, cornichoner, kapers og persille og rør det sammen med Dijonnaise. Smag til med salt og peber.
  3. Steg fisken gylden på en pande med olie – et par min. på hver side og anret i lune, flækkede boller med salatblade og dressing.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Kød
Klassisk burger
(2 personer)
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 10 min.
Ikke fryse-egnet
½ spsk olie
2 skiver ost
Sådan gør du:
  1. Ælt kødet sammen med 1 spsk revet løg, worcestershiresauce, salt og peber. Form det til 2 flade bøffer.
  2. Skær resten af løget i tynde skiver. Steg løgene bløde på en pande med olie og hold dem varme.
  3. Steg bøfferne på panden 2-3 min. på hver side. Læg en skive ost på hver bøf og lad den smelte lidt.
  4. Lun bollerne og flæk dem. Læg salatblade, tomatskiver og bøffer på underbollen. Fordel de bløde løg og skivede syltede agurker ovenpå og slut af med overbollen.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Fjerkræ
Kyllingeburger
(2 perosner)
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 10 min.
Ikke fryse-egnet
1-2 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
Sådan gør du:
  1. Del kyllingebrysterne igennem på den flade led og krydr dem med salt og peber.
  2. Brun dem på en pande med olie og tilsæt finthakket hvidløg og tykke skiver tomater. Steg til alt er gennemvarmt og tilsæt fintsnittet forårsløg og grofthakket basilikum.
  3. Anret i lune boller smurt med ost.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ opskrift: Sandra Leigh Draznin

Kød
En anderledes burgervariant med et strejf af karry
Sådan gør du:
  1. Ælt kødet sammen med 1 tsk karry og 1 spsk finthakket rødløg samt salt og peber.Form farsen til 2 flade bøffer og stil dem koldt.
  2. Rør yoghurten sammen med karry, finthakket rødløg og mynte og smag til med salt og peber.
  3. Steg bøfferne på en pande med olie (2-3 min. på hver side) og anret dem i lune naan- eller pitabrød med salat, karrydressing og evt. chutney.
Tips!
Karryburger er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Vegetarisk
Grønsagsburger
(2 personer)
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
1lille løg
1 fed hvidløg
1 spsk olie
Agurkecreme:
Sådan gør du:
  1. Sauter finthakket løg og hvidløg bløde i olie og tilsæt de afdryppede kikærter og grønne ærter. Varm igennem under omrøring og tilsæt krydderier. Hæld det over i en foodprocessor og kør det til en grov fars.
  2. Form farsen til to eller fire bøffer og vend dem i mel. Steg dem gyldne på en pande med olie (ca. 2 min. på hver side) og server i lune boller med agurkecreme
  3. Agurkecreme: flæk agurken og skrab kernerne ud, skær agurken i tynde skiver og vend sammen med yoghurt, hakket mynte, salt og peber.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Frikadelleburger
(2 personer)
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 10 min.
Ikke fryse-egnet
1 spsk olie
125 g rødkål
1⁄2-1 tsk sukker
Sådan gør du:
  1. Steg frikadellefarsen til to flade bøffer – ca. 5 min. på hver side.
  2. Snit de rensede grønsager i meget tynde strimler og vend dem sammen med en dressing rørt af eddike/saft, sukker, salt og peber.
  3. Anret frikadellebøfferne med coleslaw i lune boller med salat.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri