Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

6 lette sommerretter med kylling

Server let og smagfuld mad med kylling på de lyse sommeraftener.

 

Her har vi samlet seks af de lækreste og lette sommerretter med kylling, til dig.

  • Sommertortilla med kylling
  • Kyllingespyd med citron og hvidløg
  • Stegte kyllingelår med sommersalsa
  • Pastasalat med kylling og citron
  • Salat med karrykylling
  • Kyllingesandwich
Annonce

Fjerkræ
Mexicanske tortillia med kylling og sommerdressing.
Sådan gør du:
  1. Skær kød og peberfrugt i tynde strimler og steg det på en pande med olie – 5-8 min. Krydr med salt og peber.
  2. Rør dressingen sammen og smag til med salt og peber. Vend
  3. kød og peberfrugt sammen med dressingen og tilsæt fintsnittede forårsløg.
  4. Anret i lune tortillaser og server straks.
Tips!
Sommertortillia med kylling er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Sådan gør du:
  1. Skær 2 tykke skiver af citronen og del dem i kvarte. Riv resten af skallen fint og pres saften. Rør citronsaft og skal, knust hvidløg og olivenolie sammen og krydr med finthakket oregano, salt og peber.
  2. Skær kyllingebrysterne ud i tykke stykker, vend dem i marinaden og lad dem trække 20 min. eller i køleskab 2-3 timer.
  3. Sæt kød og kvarte citronskiver på spyd og steg dem på en varm grill eller under grillen i ovnen 12-15 min. – vend dem et par gange undervejs.
  4. Server med friskkogte nye kartofler og purløgsdressing.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Sådan gør du:
  1. Vend kyllingelårene med Teriyakisauce og lad dem trække 20 min.
  2. Steg dem på en varm grill 15-20 min. (vend dem flittigt undervejs) eller i ovnen ved 220 grader i ca. 25 min.
  3. Vask frugterne og udsten dem. Skær frugterne i små tern og vend dem sammen med olie og limesaft. Tilsæt peberfrugt i små tern, fintsnittet forårsløg og finthakket chili (uden frø og mellemvægge).
  4. Smag til med friskhakket koriander, salt og peber og server til de stegte kyllingelår.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Fjerkræ
Pastasalat med kylling og citron
(2 personer)
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
150 g pasta
2-3 spsk pinjekerner
2 spsk citronsaft
Sådan gør du:
  1. Kog pastaen efter pakkens anvisning, lad den dryppe af i en sigte og hæld den over i en skål. Vend 1 spsk olie i pastaen og krydr med citronpeber.
  2. Krydr kødet med salt og citronpeber og steg det på en pande med olie – hele kyllingebryster ca. 15 min. i alt, kalkunschnitzler 3-4 min. på hver side.
  3. Skær kødet i strimler og vend det i pastaen sammen med fintsnittede sukkerærter og ristede pinjekerner.
  4. Pisk sennep og citronsaft sammen og tilsæt 2-3 spsk olivenolie, salt og peber.
  5. Vend dressingen i pastasalaten og anret i en skål eller på 2 tallerkner. Pynt med persille.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Sådan gør du:
  1. Rør mayonnaise og kvark eller yoghurt godt sammen og smag til med karry, mangochutney, citronsaft, salt og peber.
  2. Skær eller riv kødet i strimler og vend det i dressingen.
  3. Anret på skyllet og slynget spinat og pynt med fersken- eller nektarinbåde, fintsnittede forårsløg og hakket koriander.
  4. Server med brød.
Tips!
Salat med karrykylling er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Sådan gør du:
  1. Bank kyllingebrysterne lidt ud.
  2. Vask squashen og skær den i skiver på skrå.
  3. Rør olivenolie sammen med knust hvidløg, salt og peber og pensl det på kylling og squash. Steg dem på en varm grill eller grillpande 10-12 min.
  4. Flæk bollerne og rist dem evt. let. Smør dem med Dijonnaise og læg dem sammen med skyllede salatblade, kylling, squash og tomatskiver.
  5. Server straks.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri