Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bag nogle sjove edderkoppe-cupcakes til halloween

Lad ungerne være med til at bage disse sjove edderkoppe-cupcakes og kager med spindelvæv. Dejen er rørt med græskarpuré, så der hverken bruges ret meget smør eller sukker i kagerne.

 

 

Annonce

Bagværk
Edderkoppe-cupcakes
(12-14 kager)
Arbejdstid: 1 time
Bagetid: 1½ time
Græskarpuré:
75 g smør
1-2 tsk. citronsaft
Cupcakes:
2 tsk. bagepulver
½ tsk. groft salt
3 æg
evt. 100 g mørk chokolade
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Skær græskarret i både og skrab kernerne ud. Læg bådene på en bageplade med bagepapir og sæt dem i ovnen ved 150 grader i ca. 1 time, til frugtkødet er helt mørt.
  2. Skrab kødet fra skallerne og mos det med en stavblender eller i en foodprocessor. Tilsæt smør og smag til med citronsaft.
  3. Cupcakes:
    Sigt melet sammen med bagepulver og krydderier og tilsæt salt.
  4. Pisk æggene sammen med sukker og farin og pisk græskarpureen i. Tilsæt melblandingen og evt. hakket chokolade.
  5. Fordél dejen i 12-14 smurte eller papirforede forme (de skal fyldes helt op) og bag kagerne ved 200 grader i ca. 25 min.
  6. Tjek med en trætandstikker, om dejen er gennembagt, og lad kagerne stå i formene i 5 min., før de tages ud på en rist.
  7. Pynt:
    Smelt den mørke chokolade og fordél den på de afkølede cupcakes. Lad den stivne.
  8. Smelt den hvide chokolade og fyld den i et lille kræmmerhus af bagepapir eller madpapir. Sæt en prik i midten af hver cupcake og tegn derefter 2-3 cirkler (eller en spiral). Træk med en tandstikker eller lignende fra midten og ud, så der opstår et spindelvævsmønster, og lad det stivne.
Tips!
Du kan også skære lakridssnører i 10 cm lange stykker og stikke dem i kagerne, når chokoladen er stivnet (”bor for” med en tandstikker.) Pynt med slikøjne.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Martin Dyrløv
Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri