Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Delikate snitter til forårsfrokosten

Her er lækre små madder, der kan serveres som en let forårsfrokost, som forret eller blot til en drink sammen med venner eller familie. Små anretninger behøver man ikke servere ved et spisebord - de kan nydes stående eller f.eks. omkring sofabordet. Ingen af opskrifterne bortset fra frikadellerne er fryse-egnede.

 

Forårsfrokosten byder på amagermad med røget hellefisk og peberrodscreme, snitte med rejesalat og agurk, snitte med rygeostecreme og stenbiderrogn, minifrikadeller med agurk og spidskålssalat og wraps rullet med skinke og tomatmayonnaise.

 

SE OGSÅ: Forårsmad på panden

SE OGSÅ: Forårsbrunch

SE OGSÅ: Forårsmad på lavbudget

Annonce
Sådan gør du:
  1. Rør cremefraiche eller flødeost med revet peberrod.
  2. Smør brødskiverne med peberrodscremen.
  3. Læg hellefisken på og brøndkarsen mellem smurt rugbrød og hvedebrød og saml til en amagermad eller sandwich.
  4. Skær den ud i kvarte.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Katrine Klinken
Sådan gør du:
  1. Rør rejerne sammen med flødeost og fløde eller mælk til cremet konsistens.
  2. Tilsæt dildkviste og smag til med salt og peber.
  3. Skær 8 lange agurkestrimler med en skrællekniv.
  4. Skær brødskiverne ud i runde skiver evt. med en kageudstikker.
  5. Sæt en skefuld rejesalat på brødet og vikl en agurkestrimmel udenom.
  6. Pynt med dild.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Katrine Klinken
Sådan gør du:
  1. Rør rygeost sammen med mayonnaise og tilsæt stenbiderrogn og purløg.
  2. Smag til med salt og peber.
  3. Anret på små stykker brød med et lille salatblad.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Katrine Klinken
Sådan gør du:
  1. Rør kødet sejt med salt.
  2. Rør æg, mel og mælk i, og rør farsen smidig.
  3. Tilsæt hakket løvstikke og peber.
  4. Varm en pande med smør og olie.
  5. Form ca. 20 små frikadeller og steg dem gyldne på begge sider ved jævn varme, i alt ca. 15 min., til de er gennemstegte.
  6. Snit kålen og bland den sammen med olie og citronsaft eller eddike og krydr med salt og peber.
  7. Kom en skefuld kålsalat med løvstikke på en tyk skive agurk.
  8. Sæt en lille frikadelle på en tandstikker, og sæt den i agurkeskiven.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Sådan gør du:
  1. Varm evt. tortillaerne som angivet på emballagen, og lad dem køle lidt af.
  2. Rør mayonnaise med hakkede soltørrede tomater og smag til med peber.
  3. Smør tortillaerne med blandingen, læg salatstimler og skiver af skinke eller krydderkam ovenpå.
  4. Rul tortillaerne tæt sammen om fyldet.
  5. Skær dem ud i stykker på ca. 4 cm.
  6. Læg stykkerne med sammenføjningen nedad.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge