Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Ugens lækkeri: Hjemmelavede påskeæg

Det er slet ikke så svært at lave sine egne påskeæg - her får du gode tips og 3 super lækre opskrifter på nemme påskeæg (se opskrifterne længere nede på siden). Mums!

Tip til påskeæg

Skær tynde skiver marcipan og blød nougat med en ostehøvl. Læg dem lagvist, tryk dem sammen, og form dem som et æg.

 

SE OGSÅ: Påskens sødeste kage

SE OGSÅ: De sødeste spejlæg

SE OGSÅ: Fire hurtige påskelækkerier

Annonce

Søde sager og drikke
Lav dine egne påskeæg.
Nougat-påskeæg
(12 stk)
Arbejdstid: 45 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
Sådan gør du:
  1. Del marcipanen i ca. 12 stykker og tril dem til kugler. Skær kuglerne midt over og tryk en fordybning i hver halvdel.
  2. Del nougaten i 12 stykker og tril dem til kugler. Læg en nougatkugle i den ene halvdel af marcipankuglerne og saml dem igen med den anden halvdel.
  3. Tril kuglerne til æggefacon og vend dem i smeltet lys eller mørk chokolade.
  4. Læg dem på en plade med bagepapir.
  5. Smelt den hvide chokolade og lave et siksakmønster ved at dryppe chokoladen fra en gaffel.
  6. Lad chokoladen stivne.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard

Småretter og tilbehørSøde sager og drikke
Tril dine egne påskeæg og lad børn eller børnebørn være med til at pynte dem.
Chokoladepåskeæg
6-8 påskeæg
Sådan gør du:
  1. Form 6-8 påskeæg af 100 g ren rå marcipan og 75 g blød nougat.
  2. Hak 150 g mørk chokolade og kom den i en skål. Kog vand i en gryde, tag den fra varmen og stil skålen med chokolade i gryden (det kaldes et vandbad).
  3. Rør i chokoladen, til den er smeltet, let afkølet og tyktflydende. Dyp påskeæggene i chokoladen og sæt dem på bagepapir. Drys med tørrede morgenfrueblade (fås i helsekostbutikker) eller kagekrymmel.
  4. Lad chokoladen størkne ca. 1 time et køligt sted
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Sådan gør du:
  1. Ælt marcipan sammen med kokosmel og 2 appelsinsaft eller -juice. Form ca. 10 æg.
  2. Smelt den lyse chokolade i stykker i en skål over vandbad.
  3. Lad chokoladen køle lidt og rørc i den, til den er tyktflydende. Dyp æggene i den smeltede chokolade med to gafler.
  4. Lad dem dryppe lidt af og sæt dem på bagepapir. Drys med lidt kokosmel, inden chokoladen størkner.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri