Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Ugens ret: Hjemmelavet pasta med tomatsauce og skinke

En klassisk italiensk ret, der er lækker og nem at lave.

Annonce

De klassiske italienske retter er ofte helt enkle og med få, smagfulde ingredienser.
Sådan gør du:
  1. Bland meltyperne med salt, og saml i en bunke på et bord eller i en røremaskine. Slå æggene ud i midten af melblandingen, og pisk dem sammen. Rør melet gradvist ind i æggene, til det bliver en ensartet dej, og ælt meget grundigt, evt. på maskine, til dejen er sej og glat. Dæk dejen til med et hårdt opvredet vådt viskestykke, eller læg den i en plasticpose i mindst 1 time.
  2. Rul dejen tyndt ud på et meldrysset bord eller brug en pastamaskine fra indstillingerne tyk til helt tynd. Skær pastaen i strimler på ca. 2 mm–1 cm. Drys pastaen med mel, og luft den let mellem fingrene, eller hæng den over et kosteskaft eller en rullepind.
  3. Hak løgene, og steg dem klare i olie. Tilsæt hakket hvidløg, finthakket bladselleri og oregano. Tilsæt stykker af tomat. Krydr med salt, sukker og peber. Kog det hele mørt i ca. 30 min. Er sovsen for tyk, spædes med vand eller bouillon. Smag til med salt, sukker og eddike.
  4. Læg skinkeskiverne på sølvpapir, og steg dem sprøde i 3-4 min. under den varme grill i ovnen.
  5. Kog rigeligt vand, og tilsæt salt. Kog pastaen i 2-3 portioner i 1-2 min. Kom ikke mere pasta i gryden ad gangen, end at vandet fortsat er i kog. Rør et par gange i gryden under kogning. Kog, til pastaen er ”al dente”, dvs. at den har bid og ikke er kogt for blød. Hæld straks i en si, og lad vandet dryppe af. Vend evt. pastaen sammen med olivenolie.
  6. Bland straks den nykogte pasta med lidt olivenolie, og servér med varm tomatsovs og sprød skinke. Drys med persille og små stykker parmesanost. Krydr med friskkværnet peber.
Velbekomme!
Foto: Line Falck/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri