Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Lækre retter med hvide sommeroste

De hvide friske oste som rygeost, hytteost og kvark passer fint til sommermaden. Udenlandske oste som ricotta, mascarpone, mozzarella og feta hører til samme kategori. Nyd disse 6 skønne opskrifter med hvide sommeroste:

 

• Sommersalat

• Laksetartar med rygeostecreme

• Hyttetarteletter

• Feta- og melonsalat

• Trifli med sommerbær

Annonce

Småretter og tilbehørVegetarisk
Sommersalat
Arbejdstid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
1 bdt purløg
1 tsk kommen
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Rens radiserne og skær dem i skiver.
  2. Vask agurken, halver den og skrab kernerne ud. Skær den i skiver.
  3. Snit purløget fint.
  4. Rør rygeosten lind med cremefraiche og vend grønsagerne i.
  5. Smag til med salt og peber og anret med salatblade og tomatbåde.
  6. Drys med kommen og server med groft rugbrød.
Tips!
På samme måde kan rygeost rørt med cremefraiche bruges til kartoffelsalat eller som „sovs“ til friskkogte nye kartofler.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Sådan gør du:
  1. Hak laksen med en kniv. Bland den med finthakket forårsløg, salt og peber.
  2. Form 2 bøffer og læg dem på to tallerkener.
  3. Rør rygeost cremet med fløde eller cremefraiche og tilsæt hakket æble.
  4. Smag til med fintrevet peberrod eller wasabi, salt og peber.
  5. Fordel cremen på laksebøfferne og server med tynde skiver ristet brød.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin

Småretter og tilbehørVegetarisk
Feta- og melonsalat
Arbejdstid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
¼ lille vandmelon
50-75 g fetaost
1 lille rødløg
Dressing:
1 spsk citronsaft
1 spsk olivenolie
Sådan gør du:
  1. Skær melonen i tern uden skal og kerner.
  2. Skær fetaosten i tern eller tynde skiver.
  3. Pil rødløget, halver det og snit det fint.
  4. Pisk citronsaft og olie sammen og tilsæt hakket mynte, salt og peber.
  5. Vend melon, ost og rødløg i dressingen og anret på skyllet salat.
  6. Drys med spirer eller ristede pinjekerner og server som forret eller tilbehør.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin

Vegetarisk
Trifli med sommerbær
Arbejdstid: 15 min.
Trækketid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
50 g sukker
2-3 spsk fløde
2 spsk sukker
Sådan gør du:
  1. Rens bærrene og skær dem evt. i mindre stykker.
  2. Vend dem sammen med sukker og lad dem trække 15 min.
  3. Pisk ost og fløde sammen med sukker og smag til med lidt fintrevet citronskal og en anelse citronsaft.
  4. Anret bær og creme i lag med groftknuste makroner.
Tips!
Hytteost eller kvark kan også bruges i denne opskrift. Benyt evt. abrikoser og ferskner med eller uden bær.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri