Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kold mad på terrassen

Er det for varmt til at lave mad? Her er dejlige retter, der både tilberedes og nydes koldt:

 

Tortilla med salatfyld, rejecocktail med jordbær, fyldt brød, istærte med bær,  melongazpacho og salat med roastbeef og ferskner.

Annonce
Sådan gør du:
  1. Blend frugtkødet sammen med pillet hvidløg og isterninger. Skær skorperne af brødet og pluk krummen i mindre stykker.
  2. Tilsæt og blend det jævnt. Smag til med vineddike, olivenolie, salt og peber og fordel suppe i 4 kolde glas.
  3. Skær resten af melonkødet i små tern og drys dem i suppen.
  4. Pynt med mandelsplitter og mynteblade og server straks.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Sådan gør du:
  1. Rens jordbærrene og skær dem i halve eller kvarter. Skyl salaten og pluk den i mindre stykker.
  2. Anret salaten på 4 tallerkner.
  3. Pisk mayonnaise sammen med cremefraiche og sennep.
  4. Smag til med citronsaft, salt og peber og tilsæt finthakket forårsløg.
  5. Fordel dressingen på salaten og top op med rejer og jordbær.
  6. Kværn sort peber over og server straks med brød til.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Sådan gør du:
  1. Pisk dressingen sammen. Snit kålen meget fint og vend den sammen med dressingen.
  2. Tilsæt fintsnittet peberfrugt og rødløg samt de afdryppede bønner.
  3. Lad salaten trække i køleskabet 1 times tid.
  4. Halver avocadoerne og skrab frugtkødet ud af skallerne. Mos det let med en gaffel.
  5. Vask tomaterne, skær dem i kvarter og skrab kernerne ud.
  6. Skær tomatkødet i små tern og vend dem sammen med avocadomosen.
  7. Krydr med knust hvidløg, salt og peber og smag til med lidt lime- eller citronsaft.
  8. Smør avocadomosen ud på de 4 tortillas.
  9. Læg salaten ned langs midten af hver tortilla og rul dem sammen omkring salaten.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Sådan gør du:
  1. Læg nudlerne i blød i koldt vand 10 min. Tag dem op og skær dem i ca. 15 cm lange stykker.
  2. Læg dem i en skål og overhæld dem med kogende vand. Lad dem trække 1 min. og læg dem i koldt vand 1 min. Hæld dem på et dørslag.
  3. Hak hvidløg, ingefær og chili (uden frø og mellemvægge) fint og rør det sammen med soja, limesaft og honning eller sirup.
  4. Vend nudlerne med dressingen og anret på salatblade på 4 tallerkner.
  5. Top op med roastbeef og ferskenbåde og drys lidt friske korianderblade over.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Sådan gør du:
  1. Halver brødet på langs og udhul lidt af krummen.
  2. Smør brødet med pesto og læg salatblade på underdelen. Læg derefter tynde skiver afdryppet peberfrugt og artiskok, skinke og ost samt avocadoskiver og friske basilikumblade.
  3. Læg „overdelen“ på og pak brødet ind i film. Læg det på et fad og læg noget tungt ovenpå som pres. Stil det hele i køleskabet min. 2 timer.
  4. Skær brødet i skiver og server.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Sådan gør du:
  1. Riv rugbrød og marcipan groft og vend det sammen med grofthakkede mandler.
  2. Pres det ud i bunden af en tærteform (22 cm) foret med film og sæt det i fryseren 1/2 times tid.
  3. Tag isen ud af fryseren og lad den blive lidt blød.
  4. Fordel isen på tærtebunden og sæt den tilbage i fryseren min. 1 time.
  5. Pynt tærten med friske bær og evt. grønne blade og server straks.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri