Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Krebinetter i ny forklædning

Den klassiske danske krebinet i 6 forskellige spændende varianter: Grillstegt skinkekarbonade, wiener-krebinetter, krebinetter med skinke og ost, sicilianske karbonader, peberkarbonader og krydderurterouletter.

Annonce

Kød
Grillstegt skinkekarbonade
(2 personer)
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 10 min.
Ikke fryse-egnet
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Ælt det hakkede kød sammen med hakket basilikum, salt og peber.
  2. Form det til 2 bøffer, pak dem ind i skinke og steg dem på en varm grill eller grillpande ca. 5 min. på hver side.
  3. Befri melonen for skal og frø og skær frugtkødet i små tern.
  4. Rør dem sammen med finthakket rødløg og chili (uden frø og mellemvægge) og smag til med limesaft, salt og peber.
Velbekomme!

Kød
Prøv hverdagsklassikeren krebinetter, her i en variant med skinke og ost.
Krebinetter med skinke og ost
2 personer
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 10 min.
2 skiver ost
2 skiver serranoskinke
1 æg
50 g rasp
10 g smør
1/2 spsk olie
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Ælt det hakkede kød sammen med salt og peber. Form det til 4 tynde bøffer. Læg en skive ost og en skive skinke på to af bøfferne og læg de andre bøffer ovenpå.
  2. Luk farsen omkring fyldet og paner bøfferne i sammenpisket æg og rasp. Steg dem på en pande med smør og olie – ca. 5 min. på hver side.
  3. Server f.eks. med nye kartofler og tomatsalat.
Tips!
Krebinetter med skinke og ost er fryse-egnet.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Kød
Det italienske køkken har masser af lækkert at byde på, bl.a. disse sicilianske karbonader.
Sicilianske karbonader
2 personer
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 10 min.
½ løg
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
sorte oliven
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Hak løg og hvidløg fint og sauter dem bløde i en gryde med 1 spsk olivenolie.
  2. Ælt kødet sammen med løgblandingen, hakket oregano, kapers, oliven og friskkværnet peber.
  3. Form farsen til 4 små bøffer og vend dem i durummel. Steg dem på en pande med olivenolie ca. 5 min. på hver side.
  4. Server f.eks. med stegte auberginer, pasta og tomatsovs.
Tips!
Sicilianske karbonader er fryse-egnet.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Kød
En nem opskrift på klassiske karbonader med et strejf af peber.
Peberkarbonader
2 personer
Arbejdstid: 20 min.
Stege/kogetid: 18 min.
1 fed hvidløg
1 bdt persille
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Ælt det hakkede kød sammen med lidt salt og form det til 2 bøffer.
  2. Dyp kanterne i knust peber og vend fladerne i durummel.
  3. Steg karbonaderne på en pande med olie og smør ca. 5 min. på hver side. Tag dem af panden og hold dem varme.
  4. Steg nu de rensede og skivede champignon på panden og krydr med knust hvidløg, salt og peber. Tilsæt fløde og kog sovsen igennem 3-5 min.
  5. Smag til med salt og peber og server med rigeligt hakket persille og (nye) kartofler.
Tips!
Peberkarbonader er fryse-egnet.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Kød
En nem og god opskrift på krydderurterouletter.
Krydderurterouletter
2 personer
Arbejdstid: 25 min.
Stege/kogetid: 20 min.
1 æg
50 g rasp
1 lille spidskål
15 g smør
2 spsk mel
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Skyl en håndfuld krydderurter og hak dem. Skær kålhovedet ud i grove stykker og kog dem møre i letsaltet vand ca. 15 min.
  2. Smelt smør i en gryde, rør melet i og spæd med ca. 3 dl kålvand. Kog sovsen igennem min. 10 min. og smag til med salt og peber.
  3. Lad kålen dryppe godt af og vend den i sovsen sammen med halvdelen af de hakkede krydderurter.
  4. Ælt det hakkede kød sammen med resten af de hakkede krydderurter, salt og peber. Form det til 4 ruller og paner dem i sammenpisket æg og rasp.
  5. Steg dem på en pande med smør og olie – i alt ca. 12 min
Tips!
Krydderurterouletter er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri