Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kylling med smag af sommer

Sommermad skal være både nemt og lækkert. Her får du nogle lette opskrifter med kylling, hvor der både er noget til øjnene, næsen og smagsløgene. Alle opskrifter er til 2 personer.

Annonce
Sådan gør du:
  1. Krydr kødet med salt og peber og brun det på en pande med olie eller smør.
  2. Læg et par estragonblade på kødet, skru lidt ned og steg det ca. 5 min. på hver side.
  3. Læg tomater ved de sidste par min. Tag det af panden og hold det varmt.
  4. Steg skalotteløg og hvidløg et par min. på panden og tilsæt vin. Kog det næsten væk og tilsæt fløde.
  5. Kog det igennem under omrøring og smag til med hakket estragon, sennep, salt og peber.
  6. Anret kød og tomater på varme tallerkner og hæld sovsen omkring. Servér med det valgte tilbehør.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Sådan gør du:
  1. Skær et par „ridser” i hvert kyllingelår, så marinaden kan trænge ind.
  2. Vend lårene sammen med de øvrige ingredienser (brug evt. en frysepose). Læg dem i køleskabet i 2-6 timer.
  3. Dup kyllingelårene tørre med køkkenrulle og steg dem på en varm grill eller en grillpande i ovnen (ca. 10 min. på hver side).
  4. Servér med kartoffelsalat og grillede grønsager.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Sådan gør du:
  1. Skær hvert kyllingebryst i 2 stykker på den flade led.
  2. Krydr dem med salt og peber, læg et par krydderurteblade på hver og en halv skive skinke ovenpå.
  3. Pisk æggehviden let skummende. Bland mel med parmesanost.
  4. Dyp kyllingestykkerne i hhv. æggehvide og parmesanmel og steg dem gyldne på en pande med olivenolie og/eller smør (ca. 5 min. på hver side).
  5. Servér med sommergrønt: Steg blomkålsbuketterne sprødmøre på en pande med olie og tilsæt tomater.
  6. Steg 3-4 min. mere og tilsæt friskhakkede krydderurter, salt og peber.
Tips!
Vend evt. friskkogt pasta sammen med grønsagerne. Tips: Læg evt. en tynd skive mozzarellaost på hver schnitzel og gratinér dem under grillen i ovnen. Kyllingeschnitzler er ikke fryse-egnede.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift af: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Sådan gør du:
  1. Træk skindet af kyllingelårene og gem det. Skær kødet fra benene, skær det i grove tern og krydr med salt og peber.
  2. Læg det i en gryde med krydderier og bouillon og giv det et opkog. Fjern skum og læg kartoflerne i gryden.
  3. Lad retten simre under låg i ca. 10 min. Skær skindet i strimler og drys med lidt salt.
  4. Steg det sprødt på en varm pande og læg det til afdrypning på køkkenrulle.
  5. Tag kød og kartofler op med en hulske og kog fonden ind til ca. 2 dl.
  6. Vend kød og kartofler i fonden og smag til med salt og peber.
  7. Anret på varme tallerkner og drys med forårsløg og sprødt skind. Servér med groft brød.
Tips!
Tilsæt evt. halve cherrytomater ristet kortvarigt på en pande med olivenolie.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Sådan gør du:
  1. Rør kødet med ½ tsk salt. Tilsæt æg, rasp og halvdelen af det hakkede løg.
  2. Form farsen til boller og lad dem simre ca. 8 min. i næsten kogende bouillon.
  3. Steg resten af løgene bløde og blanke i en gryde med smør. Rør melet i og tilsæt 3-4 dl bouillon fra bollerne.
  4. Kog sovsen igennem 5-10 min. og si den over i en ren gryde.
  5. Læg bollerne i sovsen og tilsæt dild.
  6. Kog gulerødder og asparges sprødmøre i resten af bouillonen og anret dem med kyllingeboller og sovs.
  7. Servér med nye kartofler eller brød.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri