Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Lækkerier fra det engelske tebord: Agurkesandwich og Victoria sponge cake

Til et ægte engelsk tebord hører masser af småretter. Her giver vi dig to af dem; agurkesandwich med sennepscreme og Victoria sponge cake. Velbekomme!

Annonce

Småretter og tilbehørSandwich og wraps
Klassisk agurkesandwich fra det engelske tebord.
Agurkesandwich med sennepssmør
(4 stk. sandwichtrekanter)
Arbejdstid: 15 min.
Trækketid: mindst 1 time, gerne flere timer
Ikke fryse-egnede
4 skiver sandwichbrød
Sådan gør du:
  1. Rør blødt smør med sennepspulver. Smør brødskiverne.
  2. Skær skiver af agurk og fordél på de to brødskiver. Krydr med salt og peber.
  3. Læg smurte brødskiver på de to brødskiver og klem sammen. Skær over til trekanter.
  4. Læg evt. i pres og sæt i køleskabet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Katrine Klinken

Bagværk
Klassisk kage fra det engelske tebord.
Victoria sponge cake
(Til ca. 12 skiver)
Arbejdstid: 25 min.
Bagetid: ca. 1 time
Fryse-egnet
200 g sukker
3 store æg
1 dl mælk
200 g hvedemel
1 dl mælk
Fyld:
Drys:
Sådan gør du:
  1. Pensl en springform med lidt af det bløde smør.
  2. Rør smør og sukker hvidt og skummende. Tilsæt et æg ad gangen under omrøring skiftevis med mælk.
  3. Bland mel med bagepulver. Sigt blandingen igennem en si, og vend det i dejen.
  4. Fyld dejen i formen. Bag kagen i ca. 1 time ved 175 grader, til der ikke er rå dej på træspid, når man stikker det i midten af kagen.
  5. Lad kagen afkøle, flæk den og smør hindbærmarmeladen på bunden, læg toppen på kagen og drys flormelis igennem en si henover kagen.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Katrine Klinken
Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri