Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Lækkerier med lufttørret skinke

De mest kendte lufttørrede skinker er parmaskinken fra Italien og serranoskinken fra Spanien. Skinkerne har masser af smag og egner sig godt til både frokost, forret, snacks, pizza samt kød- og fiskeretter. Her får du opskrifterne på:

 

• Skinkeruller med flødeost og grøntsager

• Kartofler med skinke og oliven

• Sandwich med skinke og kartofler

• Salat med æg og sprød skinke

• Pizza med tomat og parmaskinke

• Mørbradbøffer stegt med skinke og pasta med spinat

 

Opskrifterne finder du længere nede på siden. Velbekomme!

 

SE OGSÅ: 4 x sommermad på grillen

SE OGSÅ: Skønne sommer-snacks

Annonce

Småretter og tilbehør
Skinkeruller med flødeost og grønsager + kartofler med skinke og oliven.
Sådan gør du:
  1. Skinkeruller:
    Bland flødeost med persille og hvidløg og smag til med lidt salt og peber. Smør et lag af flødeostecremen på skinkeskiverne. Læg en agurkestav, en strimmel bladselleri og en strimmel rød peberfrugt på hver skive og tril sammen til ruller.
  2. Kartofler med skinke:
    Vikl en skinkeskive omkring hver kartoffel. Sæt en tandstik med en grøn oliven i hver.
  3. Servér snacksene med en kold drink.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Thomas Hergaard
Sådan gør du:
  1. Smør evt. de flækkede boller med flødeost og fyld med salatblade, skinke, fennikel eller bladselleri og kartoffelskiver. Klem sandwichen lidt sammen og servér.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Thomas Hergaard

Småretter og tilbehør
Salat med æg og sprød skinke
(2 personer)
Arbejdstid: 20 min.
Stege/kogetid: ca. 10 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
Tilbehør:
evt. brød
Sådan gør du:
  1. Steg skinken sprød på en slip let-pande eller under ovnens grill.
  2. Kog bønnerne i 3-4 min. i letsaltet vand og lad dem dryppe godt af.
  3. Bland salat med dressing og bønner og anret på tallerkner med halve æg og sprød skinke.
  4. Servér evt. med brød.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Thomas Hergaard

Tærter, pizza og madpandekager
Pizza med tomat og parmaskinke
(4 stk.)
Arbejdstid: 30 min.
Hævetid: ca. 1 time
Bagetid: ca. 15 min.
Fryse-egnet
Ingredienser:
25 g gær
1 spsk groft salt
ca. 425 g hvedemel
Fyld:
2 spsk olivenolie
8-12 skiver lufttørret skinke
Drys:
Sådan gør du:
  1. Pizzadej:
    Smuldr gæren og rør den ud i lidt af vandet i en skål. Tilsæt resten af vandet, olie og salt. Rør fuldkornshvedemel og derefter hvedemel i, indtil dejen er så fast, at den kan æltes. Ælt den grundigt, til den er glat og smidig.
  2. Læg dejen i en skål, dæk den til og lad den hæve i 1 time ved stuetemperatur. Ælt dejen igennem og rul den ud til fire pizzabunde. Læg dejen på bagepapir på en bradepande.
  3. Fyld:
    Pensl pizzaerne med olie. Fordél tomat og skinke på pizzabunden. Drys med ost. Bag pizzaerne ved 225 grader i 15-20 min., til de er gennembagte. Drys med basilikumblade ved servering.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Thomas Hergaard
Sådan gør du:
  1. Dup bøfferne tørre med køkkenrulle og vikl en skive skinke omkring siderne af bøfferne. Brun dem i 1 min. på begge sider i smør og olie og krydr med salt og peber. Steg videre ved middelvarme i ca. 3 min. på hver side.
  2. Pasta med spinat:
    Kog fløden ind til det halve i en gryde, rør jævnligt og tilsæt citronsaft. Kog pasta som angivet på emballagen og tilsæt spinaten de sidste 2 min. af kogetiden.
  3. Lad pasta og spinat dryppe godt af og bland det med citron-flødeblandingen. Smag til med salt og peber. Servér mørbradbøfferne med pasta med spinat og citron-fløde samt citronbåde.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Thomas Hergaard
Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri