Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

5 skønne opskrifter til sommerfesten

Tænd op i grillen og tilbered det meste af menuen udendørs – eller tag køkken og komfur til hjælp. Alle tiders fest bliver det i hvert fald. Alle opskrifter er til 8 personer

Annonce
Sådan gør du:
  1. Rens majskolberne og pensl dem med olivenolie. Steg dem møre på en varm grill eller under grillen i ovnen 15-20min.
  2. Lad dem afkøle og skær kernerne af fra top til bund med en skarp kniv. Pil og hak rødløget fint. Befri chilien for frø og mellemvægge og hak den fint.
  3. Skyl korianderbladene og hak dem fint (1-2 spsk). Pisk lime- eller citronsaft sammen med vineddike og olivenolie og vend rødløg, chili og koriander i.
  4. Smag til med salt og vend rejer og majs i. Skyl brøndkarsen og snit den evt. lidt.
  5. Læg den i bunden af 8 portionsglas og fordél rejesalaten ovenpå. Pynt med koriander og evt. lime- eller citronskiver.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Sådan gør du:
  1. Vask squashene og skær dem i runde eller aflange skiver.
  2. Vask tomaterne og træk dem på 8 træspyd. Pensl grønsagerne med olivenolie og steg dem påen varm grill, grillen i ovnen eller på en grillpande.
  3. Pisk en dressing sammen af citronsaft, olivenolie, knust hvidløg og hakket basilikum og smag til med salt og peber.
  4. Læg grønsagerne på et smukt fad. Dryp dressingen over og drys med fetaost og oliven.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Kød
Kødet forsteges i ovnen, så grilltiden afkortes. Har du en kuglegrill med låg, kan du bruge den til hele stegetiden.
Grillstegte spareribs
Arbejdstid: 30 min.
Marinering: mindst 6 timer
Koge/bage/stegetid: 1 time og 30 min.
Marinade:
Sådan gør du:
  1. Bland alle ingredienserne til marinaden.
  2. Del spareribsene i ca. 4 stykker og læg dem i en frysepose med marinaden. Læg posen i køleskabet min. 6 timer – og gerne natten over.
  3. Hæld marinaden i en gryde og læg spareribsene i en bradepande med bagepapir.
  4. Sæt kødet i ovnen ved 160 grader i 1 time. Kog, imens marinaden til den tykner – ca. 30 min.
  5. Pensl marinaden på kødstykkerne og steg dem færdige på grillen 15-20 min.
  6. Skær kødet i skiver mellem benene.
Tips!
Kødet kan forsteges i god tid og opbevares i køleskab, indtil det skal på grillen. Grillstegte spareribs er fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Sådan gør du:
  1. Skrub eller skrab kartoflerne rene og kom dem i kogende letsaltet vand. Lad dem simre 8-10 min.
  2. Tag gryden af varmen og lad dem trække færdige under låg ca. 8 min.
  3. Hæld vandet fra kartoflerne, overhæld dem med koldt vand og lad dem dryppe godt af.
  4. Blend rygeost og fløde sammen med skyllet estragon. Tilsæt fintsnittet purløg og smag til med salt og peber.
  5. Skær kartoflerne i mindre stykker og vend dem sammen med dressingen.
  6. Drys med finthakket rødløg og evt. lidt mere purløg.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Sådan gør du:
  1. Kør mel, sukker og salt sammen i en foodprocessor og tilsæt det kolde smør. Kør det hurtigt til en klumpet masse og saml dejen med koldt vand.
  2. Pak dejen ind og sæt den koldt min. 1 time.
  3. Rul dejen ud til 2 cirkler og læg den ene i en tærteform. Skær den anden i 1 cm brede strimler og læg dem på bagepapir. Sæt det hele i køleskabet.
  4. Bland sukker og majsstivelse og vend det sammen med hindbærrene i en gryde.
  5. Giv det et opkog under omrøring og lad det simre et par min. Hæld det i en skål til afkøling.
  6. Kør mandler til mel i en foodprocessor og tilsæt mel og flormelis.
  7. Tag det over i en skål og vend smeltet smør i – til en klumpet masse. Fordél mandelmassen på tærtebunden og fordel hindbærfyldet ovenpå.
  8. Læg dejstrimlerne på kryds og tværs over fyldet.
  9. Bag tærten ved 200 grader i 30-40 min. Lad den afkøle på en rist.
  10. Anret tærten med sigtet flormelis og friske hindbær – servér evt. med softice: rør en god vaniljeis lind med fløde.
Tips!
Tips: Brug evt. færdigkøbt mørdej, så går det lidt hurtigere.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri