Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Lækre lynstegte retter

Hu hej, hvor skal det gå hurtigt nu til dags! Det gælder ikke mindst den daglige madlavning. Her er hjælp på vej med nogle lynretter, som er spændende, indbydende og velsmagende middagsmad. Alle opskrifter er til 4 personer.

Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær laksefilet og squash i 3 cm store terninger. Pisk olie, sesam og citronsaft sammen med kværnet peber.
  2. Vend laks og squash heri og lad det marinere koldt og tildækket en halv times tid. Sæt skiftevis laks og squash på spid.
  3. Sæt spiddene under ovnens grillelement i 6-8 min. Vend jævnligt spiddene og pensl med marinaden.
  4. Fisken er færdigstegt, når fiskekødet ser mælket ud.
  5. Drys spiddene med salt og server dem på et leje af rucola og/eller rødbedeblade. Giv citron-eller limebåde til. Løse ris eller brød kan serveres til.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Hanne Bloch
Sådan gør du:
  1. Lad olien blive varm i en dyb pande eller wok.
  2. Svits auberginestykkerne, til de er lysebrune.
  3. Tag dem op og kom dem på fedtsugende papir.
  4. Svits derefter svinekød, forårsløg og hvidløg.
  5. Bland revet ingefær i sammen med chili. Mængden af chili afpasses efter smag.
  6. Kom auberginerne i og tilsæt bouillon og østerssauce.
  7. Lad det hele koge i 2-3 minutter endnu. Bland persillen i og server.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Hanne Bloch
Sådan gør du:
  1. Rib timian for blade og hak den fint. Bland den med smuldret laurbærblad.
  2. Drys det på de supertynde kødskiver og drys salt og peber på.
  3. Brun kødet på begge sider i smør og olie på panden.
  4. Steg dem yderligere 1 minut på hver side. Tag dem af og hold dem varme.
  5. Rist derefter porreskiver, peberfrugt og tomat.
  6. Fordel denne blanding over eller ved siden af kødskiverne.
  7. Server straks med brød, løse ris eller pasta.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Hanne Bloch
Sådan gør du:
  1. Kog nudlerne 3 minutter.
  2. Lad dem dryppe af i en sigte.
  3. Lad olien blive varm i en dyb pande.
  4. Kom løg og hvidløg i og lad det svitse 1 minut.
  5. Tilsæt bladselleri og asparges.
  6. Rør om og steg yderligere nogle få minutter.
  7. Kom nudlerne i lidt ad gangen, så de ikke klumper. Rør om og varm igennem.
  8. Hæld soyasauce på og tilsæt citronsaft samt salt og peber.
  9. Server straks efter.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Sådan gør du:
  1. Forkog de nippede bønner i letsaltet vand 3 minutter.
  2. Lad dem dryppe godt af.
  3. Rist de snittede hvidløg i olien på en pande eller i en gryde. Vend bønnerne i sammen med bladselleri.
  4. Tilsæt hoisinsauce eller kinesisk soya og varm igennem kort.
  5. Smag til med salt.
Tips!
Hoisinsauce kan købes i alle supermarkeder. Den står på hylden ved siden af soyasaucer. Hoisinsauce er en slags kinesisk dressing eller barbecuesauce, som er fremstillet af bl.a. sesamolie, hvidløg, chili, eddike og soyabønner.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Hanne Bloch
Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge