Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Nem mad til påskedagene: 6 lækre gratinerede brød

Ind i mellem de store påskefrokoster og fester kan det være rart med lidt nem mad ♥ Læg lækkert fyld på letristet brød og gratiner det under grillen i ovnen – nemt og lækkert til frokost, som snack eller natmad. Her byder vi på skinkeboller, pizzabrød, aspargesbrød, spinat- og skinkebrød, pære- og blåskimmelostbrød og svampebrød. Nam!

 

SE OGSÅ: Fire hurtige påskelækkerier

SE OGSÅ: Bag i påsken: 3 spændende påskebrød

SE OGSÅ: Hjemmelavet påskepynt: Frække påskeharer

Annonce

Småretter og tilbehør
Skinkeboller
(2 personer)
Arbejdstid: 10 min.
Bagetid: 5 min.
Ikke fryse-egnet
Sådan gør du:
  1. Flæk krydderbollerne og rist dem let.
  2. Rør revet æble sammen med sennep og fintsnittet purløg.
  3. Smør bollerne med æbleblandingen.
  4. Læg en skive skinke og en skive ost på hver bolle og gratiner dem under grillen i ovnen, til osten er smeltet, ca. 5 min.
  5. Server straks.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Småretter og tilbehør
Pizzabrød
(2 personer)
Arbejdstid: 10 min.
Bagetid: 5 min.
Ikke fryse-egnet
Sådan gør du:
  1. Rist brødene let og læg dem på en bageplade.
  2. Smør dem med tomatsovs og drys med ost. Læg ansjoser eller skinkestrimler på osten og drys med krydderier.
  3. Gratiner brødene under grillen i ovnen ca. 5 min.
  4. Server straks.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Småretter og tilbehør
Aspargesbrød
(2 personer)
Arbejdstid: 10 min.
Koge/bagetid: 8 min.
Ikke fryse-egnet
2 skiver brød
Sådan gør du:
  1. Skær asparges til, så de passer til brødet, og damp dem næsten møre i lidt kogende, letsaltet vand – ca. 4 min. Tag dem op og lad dem dryppe godt af.
  2. Rist brødet let og læg det på en bageplade. Læg aspargesene på brødet.
  3. Rør mayonnaise sammen med fintrevet citronskal, ca. 1 spsk citronsaft og hakket persille. Smør det over aspargesene og gratiner dem under grillen i ovnen ca. 5 min.
  4. Server straks.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Småretter og tilbehør
Spinat- og skinkebrød
(2 personer)
Arbejdstid: 20 min.
Koge/bagetid: 10 min.
Ikke fryse-egnet
1 lille fed hvidløg
15 g smør
evt. 25 g revet ost
Sådan gør du:
  1. Rist brødet let og læg det på en bageplade.
  2. Sauter fintsnittet hvidløg i en gryde med smør og vend de skyllede spinatblade i. Lad det varme igennem, så det lige falder sammen.
  3. Tilsæt fløde, salt og peber og lad det koge til en cremet konsistens i ca. 5 min. Vend evt. ost i spinaten og fordel det på brødene.
  4. Læg en skive skinke oven på spinaten. Gratiner brødene under grillen i ovnen, til skinken er sprød, ca. 5 min.
  5. Server straks.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Småretter og tilbehør
Pære- og blåskimmelostbrød
(2 personer)
Arbejdstid: 10 min.
Bagetid: 5 min.
Ikke fryse-egnet
2 skiver brød
15 g smør
1-2 pærer
Sådan gør du:
  1. Rist brødet let og smør det med smør. Læg det på en bageplade.
  2. Skræl pærerne og skær dem i tynde skiver uden kernehus.
  3. Fordel frugten på brødet og læg tynde skiver ost over. Drys med grofthakkede nødder og gratiner brødene under grillen i ovnen ca. 5 min.
  4. Server straks.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Småretter og tilbehør
Svampebrød
(2 personer)
Arbejdstid: 15 min.
Stege/bagetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
2 skiver brød
250 g svampe
15 g smør
Sådan gør du:
  1. Rist brødene let og læg dem på en bageplade.
  2. Rens svampene og skær dem i mindre stykker. Brun dem på en pande med smør og krydr med salt og peber. Tilsæt marsala og fintsnittede forårsløg.
  3. Fordel svampene på brødet og drys med revet ost. Gratiner brødene under grillen i ovnen ca. 5 min.
  4. Server straks.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri