Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Påskens bedste buffet

Invitér på en let og lækker påskefrokost. Sæt det hele frem på én gang og lad gæsterne forsyne sig fra buffeten. Så får du også selv tid til at nyde samværet.

 

Buffeten byder på:


Citrondampet laks med agurkecreme

Ovnstegt skinkemignon og forårsgrønsager

Kartoffelsalat med hårdkogte æg og dild

Tærte med bacon og peberfrugter

Mandel/appelsinkage med appelsinskum

 

SE OGSÅ: Alle vores andre lækre påskeretter

SE OGSÅ: Den perfekte påskemiddag

SE OGSÅ: Den perfekte påskefrokost: 6 lækre opskrifter

Annonce
Sådan gør du:
  1. Læg grønsagerne i en sauterpande med krydderierne og hæld vand og citronsaft ved.
  2. Giv det et opkog. Skru ned for varmen, læg laksen på grønsagerne og læg låg på.
  3. Lad det simre ved ganske svag varme ca. 8 min. Tag gryden af varmen.
  4. Vask agurken og halvér den på langs. Skrab kernerne ud og skær agurken i små tern.
  5. Rør yoghurt sammen med citronsaft, salt og peber og tilsæt agurk og finthakket brøndkarse.
  6. Løft laksestykkerne op med en hulske og dryp dem af på et stykke køkkenrulle.
  7. Anret på et fad med de afdryppede grønsager og/eller salatblade og servér med agurkecreme og brød.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Sådan gør du:
  1. Rør en portion kryddersalt af salt, sukker, knust hvidløg, finthakkede krydderurter og peber.
  2. Gnid kødet med kryddersaltet og læg den i en frysepose. Luk posen og læg den i køleskabet min. 24 timer.
  3. Læg skinkemignonen i en lille bradepande og sæt den i ovnen ved 180 grader 35-40 min.
  4. Centrumtemperaturen skal være 65-70 grader.
  5. Rens grønsagerne, skær dem i passende stykker og kog dem i bouillonen.
  6. Kom først de grønsager i, som har længst kogetid (f.eks. gulerødder) og til sidst dem, som kun skal koge et øjeblik (f.eks. sukkerærter).
  7. Grønsagerne skal koges, så de stadig har bid. Hæld dem på et dørslag og vend dem med en dressing af citronsaft, olivenolie, evt. knust hvidløg, salt og peber.
  8. Skær kødet i tynde skiver og anret med grønsagerne.
Tips!
Grønsagerne kan også blot vendes med lidt smør og serveres varme.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Sådan gør du:
  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand og pil skrællen af dem.
  2. Lad dem afkøle og skær dem i skiver.
  3. Rør mayonnaise og cremefraiche sammen med vineddike, sennep, salt og peber.
  4. Tilsæt dild og rødløg.
  5. Vend kartofler, blegselleri, æg og forårsløg i dressingen og pynt med dild.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Læg dejen i en tærteform og prik den med en gaffel.
  3. Læg et stykke bagepapir på dejen og fyld op med tørrede bønner el.lign.
  4. Forbag bunden 10 min. Tag bagepapiret af og bag bunden yderligere 5 min.
  5. Steg bacontern gyldne på en pande. Tilsæt peberfrugt og steg under omrøring 8-10 min.
  6. Vend forårsløg i, krydr med salt og peber og fordel det på tærtebunden.
  7. Pisk æggene sammen med fløde, salt og peber og hæld det over fyldet.
  8. Bag tærten midt i ovnen ca. 30 min.
Tips!
Drys evt. revet ost over fyldet, inden tærten bages.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 170 grader. Kør mandlerne til mel i en foodprocessor og bland dem med hvedemel.
  2. Del æggene og pisk blommerne sammen med sukker til en meget tyk creme – ca. 5 min. med en håndmikser.
  3. Vend mandler og mel i dejen sammen med fintrevet appelsinskal, 3/4 dl appelsinsaft og kanel.
  4. Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen.
  5. Fyld den i en springform (20 cm) smurt med smør og drysset med mel.
  6. Sæt formen midt i ovnen ca. 40 min. Tjek med en tandstikker, om kagen er gennembagt.
  7. Stil den til afkøling i formen ca. 15 min. Løsn kanten med en skarp kniv og tag kagen ud af formen.
  8. Pisk piskefløde, cremefraiche og flormelis til skum og smag til med fintrevet appelsinskal og 2-3 spsk appelsinsaft.
  9. Servér kagen med cremen. Pynt evt. med citronmelisse eller lidt revet appelsinskal
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri