Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Skøn Valentinsmenu ♥ Mozzarellahjerter, brændende kærlighed & hjertekager

Forkæl din elskede, veninderne eller familien
med en skøn middag fyldt med kærlighed

Her byder vi på:

Mozzarellahjerter som let forret,
brændende kærlighed som skøn og mættende hovedret,
og til dessert kan du frit vælge, om du vil servere
skønne sprøde marengshjerter
eller en skøn hjerteformet cheesecake med hindbær eller jordbær.


Opskrifterne finder du nedenfor!

 

LÆS OGSÅ: Den mest romantiske Valentines middag

LÆS OGSÅ: Test: Er han din valentin?

LÆS OGSÅ: Lav en sød æske til Valentinsgaven

Annonce

De sprøde butterdejshjerter er fyldt med italiensk mozzarellaost, bløde soltørrede tomater og frisk basilikum.
Mozzarellahjerter
Ca 12 stk.
Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 20 min.
1 æg
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 210 grader. Udstik dejen i hjerter (eller cirkler). Læg dem på en bageplade med bagepapir og prik dem med en gaffel. Pensl med sammenpisket æg og bag dem ca. 18 min. Lad dem afkøle på en rist.
  2. Skær mozzarellaosten i tynde skiver. Skær butterdejshjerterne igennem med en kniv og læg dem sammen med fyld af mozzarella, små stykker soltørrede tomater og basilikumblade. Eller pynt dem enkeltvis – så bliver der dobbelt så mange.
  3. Servér som snack eller lille forret.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Øvrige
En skøn, traditionel ret, der lige har fået et twist, idet „kærligheden“ er med æbler og porrer i stedet for de traditionelle løg.
Sådan gør du:
  1. Skræl kartoflerne, skær dem ud i grove stykker og kog dem helt møre. Hæld vandet fra og mos kartoflerne. Rør varm mælk i mosen og smag til med salt og peber. Hold den varm.
  2. Rist bacontern sprøde på en pande og tilsæt fintsnittede, rensede porrer. Lad dem stege 3-5 min. under omrøring og tilsæt æblebåde med eller uden skræl. Vend rundt og lad retten simre, til æblerne er varme.
  3. Smag til med salt og peber og anret med kartoffelmosen.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Bagværk
Skønne marengs med lakridssmag og tørrede tranebær i midten.
Marengs med lakrids og tranebær
15-20 stk.
Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: ca. 1 time
200 g flormelis
1 1⁄2 spsk rå lakridspulver
Sådan gør du:
  1. Pisk æggehvider og sukker til skum. Smag til med lakridspulver og put halvdelen af tranebærrene i.
  2. Kom massen i en sprøjtepose med en glat spids. Lav hjerter af to ”dråber” og sæt et bær i midten.
  3. Bag dem ca. 1 time i en 90-100 grader varm ovn. Afkøles på bagerist og opbevares tørt.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Bagværk
Prøv at bage disse søde, hjerteformede cheesecakes til valentinsdag den 14. februar. Dem er der ingen, der kan stå for. Kagen kan også bages i springform, og du kan selvfølgelig servere den hele året.
Valentines cheesecake
6 stk.
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: 50 min.
Ikke fryse-egnet
Bund:
Fyld:
200 g flødeost
100 g sukker
2 æg
Topping:
½ dl vand
1 spsk sukker
1½ blad husblas
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 160 grader. Knus kiksene og rør dem sammen med smør. Pres massen ud i 6 smurte (hjerte) portionsforme eller 1 springform og bag dem i ovnen 10-12 min., til overfladen er gylden.
  2. Blend de optøede bær med flødeost og yoghurt og tilsæt sukker, mel, citronskal, citronsaft og æg.
  3. Hæld cremen i formene og sæt dem i ovnen, til cremen akkurat er stivnet – det tager ca. 30 min. for portionsforme og ca. 45 min. for en stor springform. Tjek med en tandstikker, om cremen er gennembagt. Lad kagerne køle lidt af og sæt dem i køleskab et par timer.
  4. Kom frosne bær, vand og sukker i en gryde og damp blandingen under låg i 5 min. Si saften og mål den; der skal være 1 dl – tilsæt vand, hvis der ikke er nok.
  5. Udblød husblassen i koldt vand, knug vandet af og smelt den i den varme saft. Lad geleen køle lidt af og fordel den over kagerne. Stil dem tilbage i køleskabet indtil servering.
Tips!
Hvis du bager kagen i en springform, kan du evt. udstikke den til hjerter med en hjerteudstikker. Gør udstikkeren ren og varm, før du trykker den igennem kagen.
Velbekomme!
Opskrifter: Hanne Bloch
Foto: Thomas Hergaard
Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge