Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Ugens lækkeri: Skøn pærekage med chokolade & ingefær

Har du pærer i haven, er denne kage en oplagt mulighed for at bruge løs af dem. Der er både hakkede nødder og chokolade i kagen, der får sin dejlige krydrede smag fra syltet ingefær. Opskriften finder du her:

 

 

Annonce

Bagværk
En skøn pærekage med hakkede nødder, mørk chokolade og syltet ingefær. Nyd den til kaffen eller som dessert.
Pærekage med chokolade og ingefær
1 kage til ca. 8-10 personer
Arbejdstid: 45 min.
Bagetid: ca. 1 time
Fryse-egnet
150 g hvedemel
150 g koldt smør
150 g sukker
5-6 pærer
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 175 grader, og smør en springform (22 cm) med smør. Bland mel og bagepulver, og hak det kolde smør i med et mørdejsjern eller i en foodprocessor.
  2. Tilsæt sukker og nødder, og saml dejen med æg og mælk. Skræl pærerne, skær dem i kvarter, og fjern kernehusene. Skær 3 af pærerne i mindre stykker, og vend dem i dejen sammen med chokolade og ingefær.
  3. Fyld dejen i formen. Skær de resterende pærer i skiver, og tryk dem let ned i dejen. Dryp med ingefærsirup, og bag kagen midt i ovnen i ca. 1 time.
  4. Tjek med en tandstikker, om kagen er gennembagt, og lad den hvile i formen i 10 min., før den tages ud på en rist til afkøling.
  5. Nyd kagen lun eller afkølet evt. med flødeskum eller cremefraiche.
Tips!
Der er 8-10 gode stykker i den spændende pære-kage. Den krydres med syltet ingefær og sirup.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri