Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Sommermad i det fri

Servér lækker sommermad, som er let at tilberede under lidt primitive forhold på f.eks. campingpladsen, i sommerhuset eller hjemme i haven:

  • Salat med vandmelon og feta
  • Grillstegt laks med couscoussalat
  • Kyllingebryst i pakker
  • „Burger" på bruschetta
  • Marinerede jordbær med is

Du finder opskrifterne nedenfor. Velbekomme :)

Annonce
Sådan gør du:
  1. Læg rødløgene i en skål med limesaft og lad dem trække i min. 20 min.
  2. Skær vandmelonen i tern og anret dem på et fad. Drys med sort peber, fetaost, oliven, persille og mynte.
  3. Fordél rødløg og limesaft over salaten og stænk med olivenolie. Servér som tilbehør eller forret.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard

Fisk
Grillede laks med en smagfuld couscoussalat til.
Grillstegt laks med couscoussalat
4 personer
Arbejdstid: 30 min.
Trækketid: 40 min.
Stegetid: 8 min.
Ingredienser:
2 spsk citronsaft
evt. 1 lille fed hvidløg (knust)
Couscoussalat:
175 g couscous
4 dl vand
Sådan gør du:
  1. Start med salaten: hæld couscoussen i en skål og tilsæt 4 dl koldt vand. Rør rundt og lad det trække 20 min.
  2. Hæld evt. overskydende vand af couscoussen og tilsæt rødløg, persille og citronskal. Smag til med citronsaft, olivenolie, salt og peber.
  3. Lad salaten trække 20 min. og vend grønsagerne i.
  4. Rør citronsaft sammen med smør, hvidløg, persille, salt og peber. Pensl laksen med citronsmørret og steg fisken på en varm grill, pande eller under grillen i ovnen (3-4 min. på hver side).
Tips!
Grillstegt laks er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard

Relaterede opskrifter

Fjerkræ
Kyllingebryst er altid lækkert. Prøv denne grillvenlige variant.
Sådan gør du:
  1. Vask kartoflerne og skær dem i tynde skiver eller både. Vend dem sammen med lidt olivenolie, løg, hvidløg, krydderurter, salt og peber og fordél dem på 4 store stykker stanniol smurt med olie.
  2. Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og læg dem oven på kartoflerne. Drys med friske krydderurter og fetaost.
  3. Fold stanniolen lidt op og stænk med hvidvin eller bouillon. Luk pakkerne og læg dem på en varm grill med låg eller i ovnen ved 220 grader i ca. 30 min.
Tips!
Erstat evt. kartoflerne med grønsager efter smag og servér nye, kogte kartofler som tilbehør. Kyllingebryst i pakker er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard

Relaterede opskrifter

Kød
„Burger“ på bruschetta
(4 personer)
Arbejdstid: 30 min.
Stegetid: 10 min.
Ikke fryse-egnede
Ingredienser:
2 fed hvidløg
2 spsk balsamico
Sådan gør du:
  1. Ælt kødet sammen med salt og peber og form det til 4 flade hakkebøffer.
  2. Vend tomaterne sammen med 1 fed knust hvidløg, balsamico, olivenolie, basilikumblade, salt og peber.
  3. Steg bøfferne på en varm grill eller pande (4-5 min. på hver side). Læg tynde skiver mozzarellaost på overfladen, når de er vendt.
  4. Rist brød eller halve boller på grill eller brødrister. Gnid brødet med et overskåret fed hvidløg og stænk med olivenolie.
  5. Anret bøffer og tomatsalat på brødet og pynt med basilikum. Servér straks.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard

Marinerede jordbær med is
(4 personer)
Arbejdstid: 20 min.
Trækketid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
4 spsk farin
2-3 spsk balsamico
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Rør farin sammen med balsamico og mynte.
  2. Rens jordbærrene og skær dem i stykker. Vend dem i marinaden og lad dem trække i 20 min.
  3. Fordél jordbær og marinade i 4 skåle eller glas, pynt med mynteblade og servér med is eller iskold fløde eller cremefraiche.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri